National

Momentul ala cand infractorii sunt urmariti cu prastia si copiii sunt bruscati in prezenta mascatilor.

O fetiță de 8 ani a fost luată vineri cu forța de la familia care o avea în plasament din orașul Baia de Aramă (Mehedinți). Sorina a fost luată de o familie din Craiova, stabilită în SUA, care a obținut adopția acesteia. În timp ce avocatul asistentului maternal spune că a făcut tot ce era posibil pentru ca ea să rămână în familia care o creștea de aproape șase ani, procurorul care a ridicat-o pe copilă susține că femeia a refuzat de două ori adopția. Copila se află acum la Craiova, la familia de români americani care au adoptat-o. O reacție în acest caz a avut și premierul Dăncilă, care a cerut anchete urgente la Ministerele de Interne și Muncii. Și procurorul general, Bogdan Licu, a cerut un control! Sute de oameni s-au strând să protesteze în fața casei ei.

Asa suna o stire de pe un site national. Si ma uit atent la poza. Observ mascati inarmati si o duduie care bruscheaza o fetita de 8 ani ca in mijlocul codrului. Cand e vorba de niscaiva violenta, statul roman se pricepe de minune sa puna in aplicare planurile demente ale sefilor dar cand se doreste doar normalitatea, se fac ca nu stiu si nu vad.

Si ma gandeam acum la politistii trimisi cu „ruginitura” in urmarirea infractorilor, plus doua prastii in dotare astfel incat unul dintre ei a ajuns in pamant. Si ma gandesc la asazisa „grija a statului” despre care ne tot vorbesc guvernantii astia, aia care duce la tragedii si care ne pun pe prima pagina a ziarelor internationale.

Eu zic sa folosim mascatii si armamentul din dotare inca de la grupele de copii de la cresa…poate ii invatam de mici cu imaginea asta a dictaturii ciumate.

Ne mai revenim oare?