Gandul lui Balan

Dragostea mea, Liviu. (Pamflet)

Dupā cum sper cā ai observat, am fost singura fatā a partidului care a avut curajul sā posteze pe fb faptul cā nu s-a dezis de tine, deoarece tu încā reprezinți pentru mine steaua cālāuzitoare care m-a consacrat ca femeie, om de partid și mare barosanā peste mardeiașii maimuțoilor de Șindile și Cucoș.
Dragul meu, în postarea de pe fb n-am putut sā dau frâu liber liber amintirilor și sentimentelor care-mi dominā creierul āla mic și drāgālaș de secretarā nāstrușnicā, așa cum îți plācea tie sā mā alinți în clipele alea…ști tu, fiindcā am înțeles de la unul din consilierii mei cā nenorocitul āsta de fb este spațiul public, deși telefonul este al meu. Cred cā și acest lucru este un abuz al statului paralel. În aceste condiții m-am decis sā-ți scriu câteva rânduri ca tu sā înțelegi cā sunt total diferitā de Viorica care în lipsa ta are mersul mai apāsat, pieptul mai țapān, limba mai ascuțitā și privirea mult mai rece. Ea stā toatā ziua bot în bot cu Oprișan și Bādālāu, uneltind cum sā-ți confiște afacerea, pardon partidul. Îmi pare rāu sā-ți spun cā atunci când ai zis cā nicio femeie din partid nu te-a înșelat, te-ai amāgit amarnic. Toate se comportā de parcā ai fi fost un nor, o adiere de vânt sau mai rāu, un rahat uscat. Dar eu,….eu Liviu nu te-am trādat și nu te voi trāda niciodatā. Pentru tine mi-am bāgat microfoanele în prizā, ca tu sā ști cum respir, cum transpir, cum vorbesc, dorm sau trag vânturi. Pentru tine l-am pupat în cur pe bubosul āla libidinos din Iași, în spranța cā va da dreaku ordonanța izbāvirii tale, dar în zadar. Pentru tine i-am gazat, snopit și cālcat în picioare pe toate țațele, bādāranii și plozii lor care vroiau fārā de-al de tine în funcții publice la chestia aia din 10 august, anul trecut. Pentru tine sunt în stare sā rāstorn munții, dar…acum este mult mai greu, mai ales cā moldoveanca aia cu sârma în cur de la primāria generalā s-a înhāitat cu Negoițā și-i fac ogradā derbedeului de Ponta.
Dragul meu, în curând te voi vizita la vorbitor. Mi-aș fi dorit ceva mai mult, dar nu vreau sā recurg la amabilitatea Anei Good morning verry much, deoarece nu am încredere în ea. Zuza aia este atât de sireatā, încât s-a filmat și atunci când i-a dat șpagā 5000 de euro prostalanului de Geoanā pentru un loc în parlament.
Dragul meu, uitându-mā la fosila de Iliescu, am convingerea cā Dumnezeu este pesedist și tocmai din acest motiv am certitudinea cā nu peste mult timp ne vom revedea fericiți în Brazilia, cāci Irina este prea micā pentru o așteptare așa mare.
Cu drag, Carmen.