Evenimente

Zilele comunei Hemeiusi. Muzica buna, caldura torida si o comunitate de apreciat!

Au fost doua zile de distractie si voie buna in Parcul Hit din comuna Hemeiusi acolo unde a avut loc sarbatoarea Zilelor comunei.

Ceea ce trebuie mentionat e faptul ca ieri, in prima zi a evenimentului a avut loc prima editie a Festivalului „Dor de plaiuri bacauane”, o initiativa a interpretului de muzica populara, bacauanul George Cojocarescu. A tinut neaparat sa-mi sopteasca la ureche un secret si anume faptul ca festivalul a fost sustinut din banii comunitatii, un lucru fantastic si de apreciat in ceea ce-l priveste pe Constantin Sava, primarul comunei Hemeiusi. Cand edilii ajuta la promovarea tinerelor talente rezultatul nu poate fi decat unul de apreciat si care va dainui peste ani.

George Cojocarescu a dat nastere unui proiect frumos si ajutat de talent si patima pentru traditie si folclor, pot spune ca a reusit. Si in aceste doua zile s-a simtit ca la el acasa, scena fiind parte din viata sa si i-a facut sa se simta bine si pe locuitorii comunei Hemeiusi veniti ieri si azi la festival.

Caldura torida nu i-a impiedicat pe cei prezenti sa incinga hore si sa se bucure nespus de mult pentru muzica ce rasuna in boxe.