Pareri

Probleme majore la Piscinele Gepex. Într-o singură zi, două reclamaţii şi 4 copii arşi la tălpi!

Un tobogan gonflabil netestat şi o rampă din tablă încinsă pe aşa caniculă. Patru copii ce au folosit toboganul şi 8 tălpi pricopsite cu arsuri de gradul 2 şi 3 plus internare la Pediatrie. Şoc pentru părinţi şi durere insuportabilă pentru aceşti copii. Indiferenţa face parte din marca Piscinele Gepex. Nici n-a început bine sezonul şi apar reclamaţiile vizavi de acest loc în care modernizările nu par să aibă efectul scontat.

La nici 5 ore de la prima reclamaţie apare alta. O întâmplare care pare să fie cireaşa de pe tort pentru cei care au fost prezenţi la Piscinele Gepex şi care nu vor mai reveni cu siguranţă acolo. Că nişte rromi au fost în prim plan nu-i vina nimănui. Ăştia sunt obişnuiţi să ne facă de râs cam peste tot şi mă întreb de ce n-ar face-o şi pe meleagurile noastre.

Postarea făcută de domnul Briahnă pe facebook demontează orice limită a bunului simţ:

Ruşine Gepex!
Să vă relatez o întâmplare de azi. Spun din start că nu am nimic cu ţiganii sau cu alte minorităţi. Trăiesc într-o ţară cu multe naţionalităţi şi aici respectul este lucru de bază, indiferent de culoarea pielii, naţionalitate, religie sau stare socială. Sunt în concediu în România, iar astăzi am mers cu un prieten vechi din Bacău la Piscină Gepex, aceasta fiind cea mai la îndemână, să putem merge fără maşină şi să putem bea şi o bere liniştiţi. Ei bine, este cu siguranţă prima şi ultima oară când voi alege comoditatea şi voi merge la Gepex. Am ajuns în jur de ora 13:30, ne-am găsit 2 şezlonguri undeva mai în spate, în apropiere de toaletă. În faţa noastră, şatra tati, în cel mai adevărat sens al cuvântului. 14-15 rromi cu un tort topit în mijloc, cu câteva pungi de seminţe, pufuleţi şi câteva sticle de bere. Boxa portabilă conectată la un laptop, cu manele cât să audă şi semenii lor ce tot făceau salturi în apă şi se alergau şi se împingeau şi loveau şi alte persoane din jur. Au mai venit şi alţi semeni de-ai lor cu aceleaşi intenti şi aceleaşi obiceiuri, dar şi cu câţiva plozi în plus şi automat şi cu alte bidoane, sticle şi pungi cu diverse. Acum erau 20-25 negromani şi nu ştiu dacă era măcar unul să aibă şorţ, slipi sau femeile costum de baie, doar simpli boxeri, chiloţi sau pantaloni normali. Deşi săriturile în apă sunt cică interzise, făceau asta în continuu, chiar murdari pe corp de tort, îşi suflau nasul în apă sau pe marginea bazinului şi îşi organizau jocuri pe marginea plină de coji de seminţe a piscinei.
Eu am plătit 30 lei pe intrare, la fel ca marea majoritate a celor prezenţi, mai puţin a doua gaşcă de rromi ce au venit la ora 16 şi care se mai şi aşezau fără nici o urmă de ruşine pe şezlongurile altora acoperite deja cu prosoape. Fraţilor e normal? E normal să fim batjocură acestor specimene pe bani noştri? Sunt câteva persoane pe care le-am auzit că vor renunţa definitiv a mai merge acolo şi care chiar se vor adresa conducerii sau protecţiei consumatorilor, deşi nu cred că se va schimba ceva. Tot ce făceau ei era pentru că nimeni nu-i controla şi nu-i dădea afară la felul cum se comportau. Era o junglă, de parcă nu era nimeni şi nimic în jurul lor.
” a scris Briahna pe facebook.

One thought on “Probleme majore la Piscinele Gepex. Într-o singură zi, două reclamaţii şi 4 copii arşi la tălpi!

  1. Dezamăgire maxină , la ștrandul ,,Gepex,, așa îl numesc după experiența. Semințe , chiloți pe jos , comportament țigănesc , sosește, mâncare, limbaj , mâncare în apă , îmbrăcați în apă . Selectați la intrare persoanele sau puneți firma de pază în incintă. Mulți nu mai intră de acum încolo. Scrieți la intrare ,, Ștrad pt. spălatul rufelor și rapănului ,,

Comments are closed.