Social

Update! O zi tristă! S-a stins un înger al copiilor de la „Domniţa Maria”! Dumnezeu să o odihnească în pace!

Update: Cei care au cunoscut-o şi care vor să-i fie alături pe ultimul drum sunt anunţaţi că trupul neînsuflețit va fi depus la capela bisericii Sf. Dumitru, slujba de înmormantare va avea loc marți la orele 11 după care va fi înmormântat la cimitirul Sarata 2.

Ştirea iniţială

O zi tristă. Tristă pentru cei care au cunoscut-o pe doamna profesoară Elisabeta Deaconu, fost director al Şcolii „Domniţa Maria” între anii 2002-2015 şi profesoara de chimie pentru mai multe generaţii de copii.

În urma unui stop cardio-respirator s-a stins un înger de care mulţi copii avea nevoie, blândeţea şi povaţa ei le va lipsi multor copii de la şcoala unde a profesat meseria atât de îndrăgită.

Scoala „Domniţa Maria” a postat un anunţ pe facebook în care îşi arată regretul pentru dispariţia doamnei Deaconu.

Vă anunțăm cu tristețe că doamna profesoară de chimie Elisabeta Deaconu, director al şcolii noastre în perioada 2002-2015 nu mai este printre noi. O vom păstra în amintire ca directorul etern al Şcolii Gimnaziale „Domnița Maria” Bacău. A fost un om deosebit, un cadru didactic de excepție şi un manager profesionist. Poate că Dumnezeu are nevoie de un om bun, plin de calități… Dumnezeu să aibă grijă de ea! Condoleanțe familiei şi celor apropiați! Odihnească-se în pace!” a scris pe facebook administratorul paginii.