Local

Managerul Spitalului Moinesti, nominalizat la „Capital top manageri din România”

Managerul Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti, Adrian Cotarlet este nominalizat la Gala Premiilor de Excelenta in Management 2019, organizat de revista Capital. Nominalizarea a fost facuta la categoria „Cei ma bun manageri din Sanate si Pharma”.

Gala Premiilor de Excelență în Management, evenimentul prin care Capital recunoaște meritele celor care fac economia românească să crească, a ajuns la cea cea de-a 5-a ediție.

Într-un mediu economic mai degrabă incert dacă nu chiar ostil, zeci au chiar sute de companii din România fac performanță pentru acționarii lor și pentru clienți. Care este secretul lor? Capital reușește, de cinci ani, să răspundă la această întrebare și premiază cei mai buni dintre oamenii acestor companii, liderii. Pentru că meritele celor care fac diferența în mediul economic românesc trebuie să recunoscute, Revista Capital organizează ediţia din 2019 a Galei Premiilor de Excelență în Management.

Cei trei mari câștigători ai fiecărei categorii vor fi premiaţi în cadrul Galei de Excelenţă în Managament, care se va desfăşura pe 25 iunie. Premiile vor fi acordate managerilor financiari, managerilor de vânzări, celor de resurse umane, celor cu atribuţii de marketing , managerilor de comunicare, responsabililor de CSR și ca o categorie separată, managerilor din sănătate și pharma. se arata intr-un articol Capital.ro

Spitalul din Moinesti este unul dintre cele mai moderne din tara. Intr-o localitate cu doar 20.000 de locuitori, managerul Cotarlet a reusit  sa aduca venituri si sa atraga finantari:

În România există spitale de stat care concurează cu unităţile private, iar unul dintre cele mai moderne este în municipiul Moineşti, din județul Bacău, localitate cu puțin peste 20.000 de locuitori. Acolo, managerul, doctorul Adrian Cotârleț a ştiut să aducă venituri spitalului şi să atragă finanţări.

Unitatea are acum heliport, are 11 linii de gardă, aparatură modernă şi medici care s-au întors din străinătate mulțumită condiţiilor. Unii dintre cei care muncesc aici primesc salarii care ajung până la 5.000 de euro. Pacienţi din toată ţara vin să se bucure de condiţii de lux de la stat.

Sursa: capital.ro

One thought on “Managerul Spitalului Moinesti, nominalizat la „Capital top manageri din România”

Comments are closed.