Pareri

Agăţaţi în afara balconului cerând eliberarea lui Dragnea. Hai că se poate!

După ce am citit ştirea, mi-am şi imaginat cum Javriliu, Merticariu sau Don’şoara Dinu gen, stau agăţaţi de balcon doar cu o mână şi ameninţă la fel ca bărbatul din blocul Zepter de pe Unirii, Bucureşti. Adică n-au folosit autocarele anul trecut şi anul ăsta doar susţinându-l pe Dragnea de dragul mustăţii ci cu un deosebit patos ce îi poate transforma în sinucigaşii simpatizanţi PSD.

Dacă mă gândesc la simpatizanţii kamikaze din bula PSD, ăştia care au cam fu**t România la alegerile din 2016, i-aş vrea pe toţi agăţaţi de balcoane, în timpul ăsta salvatorii de la ISU să aibă nişte treabă prin altă parte şi să îi văd clacând pe ăştia de iubesc partidul penalilor de la etajele superioare ale blocurilor turn.

N-aţi auzit ieri despre bărbatul din Bucureşti care a ameninţat că se aruncă de la etajul 6 dacă nu-i eliberat „domnul preşedinte Dragnea”? Nasol. Doar unul a fost şi s-a liniştit repede la vederea poliţiei. Mă gândeam cum ar fi fost să vină jandracmeria cu nişte butelii de gaze lacrimogene. Şi ştiţi de ce? Cică vecinii strigau la el să se arunce în gol şi părerea mea e că ăia erau din gaşca #rezist, meritând desigur nişte gaze.

Eu propun următorul lucru: Toţi ăia care aţi mers cu autocarele la mitingurile PSD, mâine fix la ora 15.00, fix 15 minute să vă agăţaţi de balcoanele blocurilor cu o singură mână, strigând că vreţi eliberarea penalului. Cine rezistă bine cine nu, nu-i bai. Sau poate că iau ăştia o decizie dacă sunteţi aşa hotărâţi şi îl eliberează pe Dragnea.

Ce spuneţi, încercaţi?:)