Evenimente

Prima ediţie Festivalului „Dor de plaiuri băcăuane” şi Zilele Comunei Hemeiuşi. Astăzi şi mâine în Piaţa Hit Parc!

Începând cu ora 15.00, astăzi, se desfăşoară Zilele Comunei Hemeiusi, eveniment ce are în premieră prima ediţie a Festivalului „Dor de plaiuri băcăuane” iniţiat desigur de cine altcineva decât George Cojocărescu. Artistul îşi pune amprenta pe acest festival ce se doreşte a fi unul ce poate dăinui peste ani ca şi festival pentru copii, tinere talente.

Astăzi de la 15.00 şi mâine de la 13.00 sunt orele de începere anunţate de organizatori, Consiliul Local al Comunei Hemeiuşi. Evenimentul are loc în Piaţa Hit Parc şi organizatorii îşi doresc o vreme bună şi cât mai mulţi cetăţeni din comună prezenţi dar nu numai, care să se bucure de această sărbătoare.

Anton Achiţei, Maria Şalaru, Maria Tătaru, Nicu Chiriţă, Oltiţa Todirică, George Cojocărescu şi mulţi alţi artişti vor urca pe scena amplasată în Piaţa Hit Parc.

Urban Bacău va fi prezent mâine acolo şi va încerca să vă aducă imagini de la sărbătoarea Zilelor Comunei Hemeiusi. Sunteţi aşteptaţi cu toţii la evenimentul ce promite o reuşită şi o premieră a unui alt proiect marca George Cojocărescu.