Evenimente

„Măgura Curată 2”. Ambiţia unui om de a aduce lucrurile la normal!

La ora 10.00 ne-am dat întâlnire în parcarea de la hotel Helen. Vreo 40 de voluntari ce iubesc natura şi doresc un mediu mai curat, printre ei, 16 tineri ce sunt angajaţi ai MaxBet. Au aflat de eveniment, ne-au contactat şi au dorit să participe la campania „Măgura Curată 2”.

Lucian Beruşcă, iniţiatorul campaniei întâi şi a celei de astăzi a pregătit sandwich-uri şi apă plată pentru cei prezenţi precum şi alţi 100 de saci menajeri necesari. Ne-am organizat şi am plecat de această dată din Măgura spre hotel Măgura şi ne-am împărţit pe cele două părţi ale carosabilului.

Căldura ne obosea mai mult decât munca în sine şi am fost nevoiţi să facem pauze dese pentru a ne hidrata. Am râs, am glumit, am socializat cu noii prieteni şi am strâns gunoaiele aruncate de şoferii fără pic de bun simţ. La un moment dat o maşină ce transporta îngheţată a oprit în dreptul nostru şi am avut parte de o surpriză plăcută, şoferul oferindu-ne o cutie cu îngheţată pentru toată lumea prezentă. Pe aşa toropeală nici că se putea o surpriză mai plăcută.

În jurul orei 13.30 am terminat curăţenia şi am numărat aproximativ 80 de saci preluaţi dealtfel prompt de către cei de la SOMA cu maşina proprie pusă la dispoziţie pentru evenimentul de astăzi.

Iniţiatorul campaniei Lucian Beruşcă a avut ca parteneri şi susţinere media Asociaţia „Vreau să Ajut Bacău”, Grupul Media Urban Bacău şi Max Bet, fapt ce a făcut ca şi aceasta a doua campanie să fie un succes în urma căruia am lăsat drumul într-o curăţenie plăcut vizibilă pentru şoferii ce tranzitează zona.

Am fi bucuroşi că pe viitor să nu mai fim nevoiţi să organizăm campanii de curăţenie în zonă şi de aceea rugăm pe cei care trec prin acest loc să încerce a nu mai arunca pe geam gunoaiele. Nu e greu deloc să fim cu bun simţ, doar trebuie să încercăm a ne bucura de ceea ce vedem frumos în jur.

Mulţumim tuturor celor care au fost prezenţi astăzi la eveniment!

2 thoughts on “„Măgura Curată 2”. Ambiţia unui om de a aduce lucrurile la normal!

Comments are closed.