Social

Sfârșit de an școlar! Bine ai venit vacanță mare!

În mai toate școlile ieri au avut loc festivități de încheiere a anului școlar 2018-2019. Am poposit la Școala Gimnazială „Domnița Maria” unde, dis-de-dimineață era forfotă mare.

Elevii așteptau cu nerăbdare începerea atât a festivității de premiere cât și a vacanței. Întreb de curiozitate un elev mai sprinten: „Ce aștepți tu aici alături de colegii tăi?” iar el îmi răspunde scurt și cu zâmbetul pe buze: ” vacanța mare”. Un alt coleg îmi răspunde „ce, nu știți astăzi luam premii”! Curios îl întreb ce premiu crede el ca va lua iar răspunsul vine promt: ” premiul I, că doar nu am învățat degeaba”!

Zâmbind, aștept și eu începerea activității. Ia cuvântul domnul director care felicită elevii pentru calificativele obținute, mulțumește colectivului de profesori, personalului administrativ, precum și colectivului de părinți pentru implicarea fiecăruia în activitățile de învățământ, școlare și extrașcolare. Am fost plăcut impresionat când au început să se aducă la cunoștință rezultatele elevilor, fiind mulți cu rezultate la învățătură bune și foarte bune. S-au oferit și diplome de excelență și să știți că au fost mulți elevi care le-au primit pentru rezultate deosebite obținute la olimpiade, activități sportive, și alte activități școlare și extrașcolare.

Domnul Director Luca a felicitat la sfârsit atât parinții cât și elevii si le-a dorit să aibă parte de o vacanță cât mai plăcută și mult succes pe viitor.