National

Curtea Constitutionala a Romaniei a avut Website-ul SPART!

Curtea Constitutionala a Romaniei a avut pagina web sparta in aceasta dupa-amiaza, problema nefiind rezolvata inca de catre administratorii retelei.

Curtea Constitutionala a Romaniei a fost totusi ocupata cu alte probleme, aparent, mai importante in aceasta perioada, asa ca astazi sistemul a fost spart din cauza uneia, sau a mai multor vulnerabilitati gasite de catre hacker. Curtea Constitutionala a Romaniei este una dintre cele mai importante institutii din tara noastra, fiind la baza foarte multor decizii controversate care au avut impact asupra tuturor romanilor, si ceea ce s-a intamplat astazi este important.

Curtea Constitutionala a Romaniei nu a dat vreo declaratie cu privire la hack-ul de astazi, si nu se stie daca s-au accesat date din serverul, sau serverele, in care era gazduit website-ul celei mai importante institutii juridice din tara. Probabil ca un comunicat de presa va veni de la Curtea Constitutionala a Romaniei la un moment dat, si vom afla detalii de la ei cu privire la ceea ce s-a intamplat, insa astazi a inceput un weekend prelungit, asa ca vom mai avea de asteptat dupa el.

Sursa: idevice.ro