Pareri

Nu-i aşa că-i frumos în campania electorală?

Uite că a trecut şi campania asta electorală ce a avut ca ţintă cele 32 de locuri din Parlamentul Europei. Deşi pentru ăştia din PSD, Europa e răul de care n-are nevoie România, au ţinut cu dinţii pentru a ocupa cât mai multe locuri dintre cele 32 de „bucăţi” plătite cu aproape 10.000 de euro lunar. De plictiseală au vrut asta pentru că ăştia din PSD se preocupă în general de România, de legile justiţiei şi de alte „combinaţii” pentru băieţii din gaşca lui „Mitralieră”.

Au ieşit ăştia din PSD prin mocirlă, prin rural, prin pieţe şi au ocupat tot timpul pe ecranele televizoarelor doar-doar vor face faţă criticii românilor cu care se confruntă de vreo 3 ani. Şi au făcut muncă de teren cât n-au făcut la budă în ultimii 3 ani. La Insulă, la Centură, Dăncilă, mitinguri de susţinere, autocare, cifre aruncate ca şi investiţii record, bocete cum că ăştia #rezist vorbesc prostii despre ei şi sunt violenţi, creştere economică, creşteri de salarii invizibile şi de pensii asemenea. Erau prezenţi peste tot şi făceau declaraţii în fiecare oră.

Să ne uităm în urmă şi să analizăm aspectele după 26 mai. Dragnea la puşcărie, scandal în PSD, nici un oficial PSD nu mai iese la rampă, la tv sunt filme bune, lucrările începute în campanie au cam slăbit şuruburile şi se duc spre #nimic.

Nu-i aşa că-i frumos în campaniile electorale? Cred că pesediştii au apăsat din greşeală pe butonul de standby.