Doi arși și un slugārel. Arafat!

La patru ani de la drama din Colectiv, România nu este în måsurā sā le ofere o șansā la viațā marilor arși, victime ale unor accidente provocate de incendii.

Astfel, sāptāmâna trecutā, timișoreanca Mihaela Iacob, a cāzut victimā într-un incendiu declanșat în propria-i locuințā. Singurul lucru pe care l-au putut face medicii timișoreni, a fost inducerea tinerei într-o stare de comā controlatā și sā aștepte. Sā aștepte un mijloc de transport aerian pentru transportarea pacientei la o clinicā specializatā din Viena, deoarece la noi încā se fac analize, studii de impact și fezabilitate.Cum n-a fost rost a se gāsi un mijloc de transport aerian, cāci țara este sāracā, s-a decis transportarea ei cātre Viena cu o trașcaletā de ambulanțā, cu condiția ca logodnicul tinerei sā suporte costul motorinei și al rovinietelor, cā așa a decis. Arafat.

De menționat cā în urmā cu douā sāptāmâni, în Cetatea de Scaun a Moldovei, pe senatorul PSD Virginel Iacob l-a ars câcarea. Și cum ștabul a dorit a se cāca într-un spital din capitalā, dom Arafat a aprobat în numai douā ore, transportarea omului pālit de diaree la București cu elicopterul SMURD. Cost operațiune: 4000 euro.
Cam asta e țarā noastrā.

Pentru tânāra arsā în incendiu nu s-a gāsit un elicopter SMURD, avion ambulance sau Spartan de la MApN, dar pentru senatorul ce l-a ars câcarea, s-a gāsit în numai douā ore un elicopter SMURD, pentru ca alesul nostru sā se hândeascā la București.
Arafat, mai ești acolo?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *