Evenimente

Caravana civică: Funky Citizens la Bacău

Continuă caravana civică. Vrem să facem ceea ce mereu zicem că ar trebui să facem – să ieșim din București și să vedem ce se întâmplă cu viața civică și cu pofta de participare în orașele țării. Nu doar în cele mari, adesea bătătorite. Ci în orașele în care am vrea să cunoaștem oameni ca noi.

RSVP:
Pentru că locurile sunt limitate, vă rugăm să vă rezervați un loc aici –
http://bit.ly/CC-bacau

Locul desfășurării evenimentului e la Centrul de Tineret din strada Vasile Alecsandri nr. 10!

CE VREM?
Să întâlnim oameni care cred în Educație Civică, să ne cunoaștem, să vedem ce putem face mai bine și cum putem duce instrumente precum Constituția pentru copii în toate colțurile țării.

DE CE?
Urmează doi ani plini de alegeri. Și, deși ne bucurăm să vedem că tot mai multă lume alege să facă pasul spre politică, noi credem că primul lucru de care are nevoie România este o societate civilă puternică, peste tot. Pentru a face asta, este nevoie de educație civică și de mobilizare în comunități.

CE SE ÎNTÂMPLĂ SÂMBĂTĂ SEARA?
Vă invităm la o discuție de două ore despre cum putem transforma educația civică în realitate, despre provocările din comunitatea voastră și despre cum putem lucra împreună.

BONUS:
Aducem câteva exemplare din Constituția Funky, varianta ilustrată și explicată pentru tineri.

Mulțumită celor de la Cercul Donatorilor Bruxelles, ne-am bucurat de fonduri pentru a tipări un nou tiraj din aceste Constituții, astfel încât ele să ajungă în cât mai multe locuri din țară. Însă nu vrem să o trimitem pur și simplu către școli. Speranța noastră este că găsim printre voi acei oameni de acțiune care ne vor spune unde este cel mai utilă. Punem la schimb experiențe și tehnici pentru a face din acest obiect un instrument de schimbare prin educație civică și mobilizare în comunitate.

CINE SUNTEM?
Funky Citizens. Poți citi despre ce facem pe www.funky.ong.