Pareri

Protestul angajaţilor CRAB şi Piţi penibilul! Primarul „mochetă”!

Băieţii de la CRAB vor să protesteze în stradă pentru că nu li se respectă nu ştiu ce drepturi salariale. Fix problema lor în momentul în care serviciile oferite nu-s de calitate. Nu din vina lor dar nu au făcut gălăgie şi până acum. Deci ăştia vor să iasă în stradă, bun. Au anunţat ziua de 11 iunie ca dată perfectă pentru acest lucru şi au solicitat Primăriei autorizaţie pentru acest lucru. De aici începe povestea incompetenţilor tembeli. Cică după o analiză meticuloasă (probabil la o cafea dimineaţa) ăştia (care ăştia nu ştiu) au respins cererea pe un motiv demn de filmele cu Stan şi Bran.

„Incapacitatea locației solicitate pentru participarea unui număr de 100 persoane în paralel cu asigurarea unui trafic pietonal fluent” înseamnă NU autorizaţiei solicitate. Păi bine mă mojicilor, adică traficul se blochează din cauza acestor 100 de oameni care îşi cer drepturile şi nu vedeţi blocarea traficului din tot Bacăul de peste zi? Adică în momentul în care după amiază am parcurs distanţa Metro-Piaţa Nord în 55 minute stând în trafic din cauza Centurii la profil de Autostradă care nu există, nu se pune? Traficul pietonal n-a fost blocat de caşcarabetele cu mâncare de săptămâna trecută-n Cancicov? Ba şi pe banii noştri!

Adică nu v-ar deranja să vă înjure ăştia de la CRAB mâine la 10.00 cât va pasă de blocarea traficului pietonal. Voi sunteţi normali? Dacă ăştia 100 de angajaţi ar protesta mâine în faţa Primăriei n-ar mai ajunge băcăuanii la serviciu şi n-ar mai putea ajunge tanti Aglaia la Piaţă? Dacă se strâng vreo sută să vă ridice-n slăvi le puteţi acorda autorizaţie? Să vină şi Dragnea de la „bulău” să rânjească la prostime, ar fi minunat nu?

Aţi dus-o maxim în penibil cu chestia asta şi nu se miră nimeni. Ăştia de la CRAB pichetează mâine în parcarea de la Stadion. Ca să nu-i audă Piti cum îi bagă-n dos „sula”. Să poată bea liniştit cafeaua. Hai că nu mai e mult şi ai să pleci în şuturi „neautorizate” de la Primărie. 10 luni şi ceva…