Pareri

Cataramă Viorel vrea să fie preşedintele românilor de pretutindeni!

În istoria post-decembristă a PNL, Cataramă a jucat un rol foarte important în congresul de la Brașov din 1993, când a fost artizanul debarcării președintelui de atunci, Radu Câmpeanu, a câştigării președinției de către Mircea Ionescu-Quintus și a revenirii în partid a facțiunilor desprinse anterior din PNL, conduse de Călin Popescu-Tăriceanu și Andrei Chiliman. În PNL de Cataramă s-a mai vorbit când a intrat în conflict deschis cu Valeriu Stoica, între anii 1998 și 2000. Ulterior, Cataramă a părăsit PNL șI a activat în două partide de buzunar, pentru care a și candidat la primăria Capitalei, unde a obținut rezultate obscure.

Nici un rezultat al cărui glorie să rămână în istoria ţării însă un afacerist de succes cu firma Elvila care e binecunoscută în Bacău şi în România, Cataramă şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale. Probabil că nu va atinge nici eşecul de la primăria Capitalei la cum e cunoscut afaceristul băcăuan.

A înfiinţat de curând Dreapta Liberală al cărei preşedinte este şi speră să pătrundă din nou în politica de vârf. El doreşte concedierea a 25% din bugetari şi dispariţia pensiilor speciale pentru că există o inechitate între clasele sociale din România după cum a declarat.

Exista o clasă privilegiată aparţinând aristocraţiei bugetare care primeşte nişte venituri nemeritate, constând în pensii speciale, ajutoare speciale, ajutoare sociale pentru hrană, salarii speciale în condiţiile în care avem două milioane de pensionari care au muncit în sectorul privat şi nu am nici măcar 1.000 RON pensie”, a spus Viorel Cataramă.

Deşi personal cred că are şanse să prindă un maxim 1%, îi doresc vechiului politician care n-a reuşit nimic în trecut să aducă un plus actualei stări de spirit existente în România.