Pareri

Lenuța Hărătău, deputat PSD, lansează un val de jigniri la adresa românilor!

N-au înțeles nimic ăștia de la PSD din ceea ce li s-a întâmplat la alegerile europarlamentare. Dintr-o dată românii sunt niște nerecunoscători. Vorba tembelului ăluia, să ne dea bugetarii banii înapoi. De parcă dăduse salarii de la mă-sa din buzunar.

Deputatul PSD de Bacău Elena Hărătău a dat publicității, recent, un comunicat de presă în care abundă jigniri la adresa românilor care s-au bucurat de condamnarea lui Liviu Dragnea. „Schimbarea domnitorilor, bucuria nebunilor”, își intitulează comunicatul deputatul PSD.

Hărătău se referă la majoritatea românilor cu termeni depreciativi precum „mase” și „multime bucuroasă de căderea ‘regelui’”. „Sper totuși că, după ce va trece această euforie macabră, românii își vor reveni cu picioarele pe pământ”, mai arată deputatul PSD.

„Schimbarea domnitorilor, bucuria nebunilor”, spune un vechi proverb românesc, pierdut în negura veacurilor. Nu mi-a fost dat niciodată până acum să văd atâta bucurie pentru răul unui om, așa cum s-a petrecut în aceste zile! S-au proferat cuvinte și expresii cu mult sub demnitatea umană, la adresa unui om oricum căzut!

Această euforie națională arată groaznic! Să te bucuri de moartea unui om, de condamnarea cuiva, de răul făcut altui semăn al nostru, acestea demonstrează urâțenia sufletească și spirituală a acelor oameni, lipsa lor de bun simț și de frică de Dumnezeu! Am auzit vorbe extremiste și îndemnuri la violență, conform principiului „să ne facem singuri dreptate”, ca și cum justiția nu ar fi dat verdictul așteptat de mase!

Campania instigatoare de demonizare și stigmatizare a lui Liviu Dragnea, mai mult ca om decât în calitatea sa politică, orchestrată în primul rând de „curatul” președinte Iohannis, și-a atins până la urmă scopul! Și a declanșat fiesta națională! O veselire fără noimă, o beție oarbă a multor oameni cărora Liviu Dragnea nu le-a făcut nici un rău, ci poate le-a făcut bine, prin măsurile luate de PSD privind creșterea salariilor, a pensiilor și a alocațiilor copiilor! Dar ce mai este firesc, normal, uman, în societatea românească?…

Am auzit, de duminică încoace, propoziții bucuros-grobiene, de tipul „Ne-am luat țara înapoi”! Și multe alte grosolănii și bazaconii, venite nu doar din partea mulțimii bucuroase de căderea „regelui”, ci și a liderilor politici. S-au spus inepții și aberații cât pentru zece ani de acum înainte! Faptul că o anumită formațiune politică de care nu a auzit nimeni practic în țară a înregistrat un scor astronomic nu mai trebuie să mire pe nimeni! Faptul că tot ceea ce a realizat Guvernul și majoritatea parlamentară PSD pentru români în ultimii doi ani și jumătate nu a contat, este o altă ciudățenie a României moderne…

În schimb, doar condamnarea lui Liviu Dragnea a fost importantă pentru actorii îmbătați cu șampania răului din aceste zile! Spiritul justițiar al celor care au sărbătorit s-a transformat, din păcate, într-unul malefic, cu o sete de răzbunare medievală, total dăunător societății românești! Sper totuși că, după ce va trece această euforie macabră, românii își vor reveni cu picioarele pe pământ și vor fi capabili să analizeze obiectiv și echidistant tot ceea ce se va întâmpla în viitor!

Hărătău a fost directoare la Școala nr. 8 și a devenit deputat dupa plecarea lui Vlase.

Sursa: Ferma Politică, Puterea Românului.