Pareri

Alba-neagra cu administraţia lui Piţi-ponc! O nouă ţeapă astăzi!

Ţineţi minte că în 7 mai s-a semnat un contract cu o firmă din Ilfov pentru cositul mecanic în municipiul Bacău. Mare ştire pe prima pagină a primarului „mochetă” şi bătutul cu pumnii în piept că uite, administraţia incompetentă se ocupă şi de acest aspect al urbei. Se scriau cifre magice, kilometri, metri pătraţi, număr de muncitori, sume de bani şi perspectiva unei urbe cu aspect îngrijit.

Ce să vezi astăzi? Un alt eşec în urma căruia Bacăul e sub bălării cât casa. Ăia contractaţi au trimis vreo 20 de muncitori şi vreo 9 motocoase doar în câteva zile şi începând cu 6 iunie nici nu s-au mai prezentat la muncă. Piţi nu-i decât un mare ghinionist în materie de administraţie publică şi nu-i decât un jucător la loterie. Când eşti şi prost şi nici noroc nu ai, vine momentul în care te ascunzi prin sufragerie şi încerci să explici că lucrurile s-au întâmplat pentru că el mare şef îşi face treaba în mod profesionist.

Haideţi să facem nişte calcule logice. Total Green trebuia să se ocupe de cositul spaţiilor verzi. Bun. Ăştia de la SSPM şi Spaţii Verzi aveau în lucru alte obiective. Acum se vor ocupa ei şi de cositul mecanic în locul fugarilor astfel încât au nevoie de vreo 50 de oameni (după cum le-a cerut celor de la Total Green) pentru a se ocupa în vara asta de cosit. De unde scot ăştia 50 de oameni şi pentru treaba asta? Stătea careva de la cele două entităţi şi tăia frunză la câini, fumând ţigări pe la colţul blocului sau rezemându-se în mătură în timpul programului? Nu cumva ăştia nu se mai pot ocupa de ceea ce aveau în plan până azi?

Punem pariu că în zilele următoare va ieşi Piţi alături de 3-4 cositori pentru o şedinţă foto şi va apare text pe facebook cum dau ăştia peste cap normele?

Până atunci, o altă ţeapă dată administraţiei Piţi.