National

În loc să recunoască eşecul RoAlert, Carmen Dan „urecheşte” românii afectaţi de inundaţii.

Ipocrizia lui Carmen Dan nu pare să aibă limite. Ieri a avut loc un eveniment tragic în care 3 copii au murit şi un al 4-lea e dat dispărut, toţi 4 fiind fraţi şi având ghinionul să fie luaţi de ape undeva în Prahova împreună cu mama lor care a supravieţuit.

Duduia a vrut să ne certe pe noi românii pentru că nu ţinem cont de codurile anunţate şi avertizările RoAlert. Duduia nu ştie nici acum că aceste avertizări RoAlert cel puţin, nu funcţionează decât la o parte din populaţie fiind ei chiar şi în aceeaşi cameră de hotel. Aproape că-i dădeau lacrimi de crocodil când vorbea la tv despre tragedie şi tot insista pe chestia cu avertizările aplicaţiei RoAlert.

Atenționez încă o dată și rog toți cetățenii să aibă în vedere informațiile transmise și să respecte recomandările autoritățile pentru a evita tragediile precum cele din Prahova”, a spus Carmen Dan.

E clar că nu-i de vină MAI pentru tragedie şi nici Carmen Dan de data asta dar de aici şi până a ţine lecţii românilor vizavi de avertizările meteo e o mare diferenţă. Duduia duce lipsă de popularitate sau mai degrabă de una favorabilă şi a încercat varianta cu „urecheala” dar se pare că s-a afundat mai mult în prostie.

Cu siguranţă avem nevoie de elaborarea unor strategii pentru a preveni, pe cât posibil, efectele fenomenelor meteo extreme și a unor planuri de acțiune imediată atunci când au loc astfel de evenimente climatice extraordinare şi asta ar putea să facă guvernul Dăncilă în timpul în care nu se ocupă insistent de legile justiţiei.

Mă întreb dacă familia implicată în acest eveniment tragic o fi având telefon smart şi o fi primind avertizarea RoAlert. Cum ar fi dacă mama ce a supravieţuit ar declara că n-a primit vreun mesaj de exemplu? Arafat ce explicaţii ar avea? Sau mai ales m-aş întreba dacă îşi asumă „clasic” eşecul aplicaţiei rămânând pe fotoliul cald sau dându-şi demisia.

Aveţi grijă să nu păţiţi ceva dragi români că e posibil ca mâine Carmenita să vă urechească şi pe voi.