”Bă, vrei bă un parizer? Ia în cap un parizer!”

Imagini apărute în spațiul public arată cum un membru al unui echipaj de ambulanță îi dă cu un baton de salam în cap și îl batjocorește pe pacientul intubat și aparent inconștient, ministrul de interne Carmen Dan cerând ca acesta să fie scos din rândurile SMURD. 

”Bă, vrei bă un parizer? Ia în cap un parizer! Vrei un parizer? Neică? Bețivanule!”, se aude pe înregistrare.

Clipul a fost postat și pe pagina de Facebook a ministrului de interne.

Am urmărit cu indignare imaginile apărute în spațiul public din care se observă cum un membru al unui echipaj de intervenție de urgență batjocorește un pacient care avea nevoie de ajutor.Acțiunea unui singur om poate arunca stigmatul asupra unei întregi instituții și asupra a zeci, sute sau mii de oameni care își fac datoria în cel mai onorabil și profesionist mod cu putință!Știu că Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a demarat verificări în acest caz și cer IGSU și DSU să ia măsuri urgente!Acest personaj nu mai poate fi parte a echipei de elită numită SMURD. Acest personaj afectează grav o echipă valoroasă, tocmai pentru că valoarea sa, ca om, nu depășește prețul unui baton de parizer!

Publicată de Carmen DAN pe Duminică, 2 iunie 2019

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a demarat verificări în acest caz, spune Carmen Dan, cerând ca IGSU și DSU să ia măsuri urgente. 

”Acest personaj nu mai poate fi parte a echipei de elită numită SMURD. Acest personaj afectează grav o echipă valoroasă, tocmai pentru că valoarea sa, ca om, nu depășește prețul unui baton de parizer!”, scrie pe Facebook ministrul de interne.