Rural

În Filipeni se lucrează şi la umbră şi la soare. 3 utilaje pe o lucrare ce acoperă 15 km!

Drumul județean DJ 241B face legătura cu rețeaua de drumuri a județului Bacău și a județului Vaslui prin intersecțiile cu drumurile DJ 252 F, DC 74 și alte drumuri locale şi străbate localitățile Pădureni, Fruntești, Filipeni, Brad și Mărăști. Lucrările vor acoperi o lungime de 15 kilometri și au fost câștigate de asocierea Bertoni Construct SA Bragadiru (împreună cu SC Aqua Parc SRL Roznov, SC Mavgo Holding SRL Tașca-Neamț, SC Expresconstruct Tys SRL Giurgiu, SC Frasinul SRL Bistrița-Năsăud, SC SPC Elite Consulting SRL Iași și SC Rutier Consult SRL Neamț).

După sutele de sesizări şi nemulţumiri afişate în spaţiul online, cetăţenii comunei Filipeni privesc încă din campania electorală la scrijelitul pe care îl „provoacă” cele 3 utilaje prezente în zonă. Doar că ieri le-am găsit la umbră şi nu păreau că trag tare la finalizarea lucrării. Dacă-l întrebăm pe tovarăşul Benea, ne va spune cu siguranţă despre nişte zeci de utilaje şi sute de muncitori ce lucrează pentru că PSD a reuşit ce n-au reuşit alţii. Ştiţi ce declarase Piţi la Insulă despre zecile de utilaje aduse special pentru vizita agramatei. La Filipeni sunt speranţe că drumul de 15 km va fi asfaltat într-un final dar în ritmul în care vedem că se desfăşoară lucrările, termenul de 24 de luni pare un vis.

Să ţinem cont că avântul luat în periada campaniei electorale a fost domolit de rezultatele dezastruoase obţinute de guvernarea PSD ce n-a reuşit să mişte absolut nimic în majoritatea judeţului. Prezenţa la vot de aproape 80% din comuna Filipeni poate spune multe despre #nimicul făcut de primăriţa căreia plăcerea maximă a fost scandalul. Plus nişte păduri tăiate haotic fără să ţină cont că nu a fost votată acum 3 ani pentru a păstra noroaiele la locul lor.