Pareri

Cum a fost Iaşiul în 9 mai versus 1 iunie? Cam aşa…

9 mai 2019, Iaşi. Zarvă mare, autocare plătite din banii PSD-ului, scandal, scandări, populism, roşu, penali, tricouri albe, vulgarităţi, nervi, pancarde, huiduieli, jandarmi, bastoane, arestări, intimidări, 20.000 de tembelişti.

9 mai Iasi

1 iunie 2019, Iaşi. Linişte, dragoste, respect, aplauze, zâmbete, copii, Papa, afecţiune, 150.000 de oameni.

1 iunie Iasi

Două evenimente total diferite şi antrenate pe de o parte de unul care a ajuns acum în puşcărie şi altul care e iubit de aproape toate popoarele creştine. Mă gândeam cât chin pe organizatorii pesedişti să convingă prostimea de a veni să aplaude ceva ce nu dorea şi reuşind cu greu să strângă 20.000 de amărâţi. Nu înţeleg cum a funcţionat cu Papa Francisc. O fi făcând presiuni preoţii catolici oferind 50 de lei şi apă plată enoriaşilor pentru a face imagine bună în acelaşi oraş în care s-a dezlănţuit ciuma roşie? Clar că nu.

Când oamenii şi-au dorit să vină la un eveniment au făcut-o pe timpul lor şi pe banii lor şi a ieşit bine. Jandarmii n-au avut bastoane, vă vine să credeţi? Adică pentru Dragnea s-au dotat cu tot armamentul din dotare dar când a fost vorba de Papă, slugile au venit la tricou şi cu mâinile în buzunar.

Fără să-i roage careva să vină, am văzut 150.000. Cum naiba să vorbesc despre ăia 20.000?
Respect maxim celor 150.000 de oameni! Ăia 20.000 au stat în crâşma de data asta.