Pareri

„Urmăresc Urban Bacău cu dispreţ”. Mulţumim! Urmăreşte-l în continuare!

Sunt prea multe momente în care munca celor care aduc aport în proiectul Urban Bacău e apreciată de pesediştii ciuruiţi în 26 mai. Ceea ce nu înţeleg aceşti oameni, predestinaţi să rumege găleţi roşii plus nişte kile’ de ulei în campaniile electorale, plus nişte apă plată şi sandwich-uri la mitingurile pesedeilor penali e faptul că exact critica aduce un mare plus paginii şi blogului. Fix momentul ăla în care menţionezi că „urmăresc cu dispreţ Urban Bacău” e asul din mânecă. Dacă înţelegeţi că în general scriu despre „voi” şi pentru „voi” e bine.

Faptul că mă critică rămăşiţele ciumei roşii locale înseamnă că am atras atenţia şi că deranjez. Că am 14.000 de urmăritori înseamnă clar o bucată bună de pesedei cu miros de #nimic. Chiar nu vă daţi seama că Urban Bacău prinde rădăcini puternice în urma comentariilor în care jigniţi? Eu cred că o faceţi involuntar de ani buni şi asta face ca munca mea să se deruleze mai uşor.

Când Piţi refuză un post local de radio pentru că „blogaraşul” mişună pe acolo e lesne de înţeles că nu mai sunt un #nimic aşa cum speraţi când mă puneaţi la îndrăzneala din 2016. Aia în care trebuia să cred în România. Când vezi că te urmăresc Javrilii şi sabia lui Zorro rugineşte făcând #nimic înseamnă că ai ajuns acolo unde trebuie.

Retardul de la CSM ar fi bucuros daca dementul de la PNTCD ar reuşi sa închida facebook în Romania. Că doar aşa ar putea să facă să dispară Urban Bacău, altfel, aşteaptă să închid ochii.

Din când în când le mulţumesc ăstora din tabăra ciumată pentru faptul că îmi urmăresc postările şi mâzgălelile şi tocmai pentru ei scriu despre idioţeniile administraţiei locale pentru că băcăuanii simpatici ştiu care e realitatea. Ăştia cu autocarele trăiesc într-o bulă virtuală în care tichetele de vacanţă şi pupăturile de dos sunt la mare preţ.

Cică Urban Bacău a ajuns un „brand” în Bacău. Pe naiba. E doar un nume care e urmărit de mai mulţi oameni decât voturi pro PSD. Adică PSD 10.000 de voturi versus 14.000 de urmăritori Urban Bacău. Nu e nicidecum un brand ci doar o pagină cu impact de 2,3 milioane de oameni şi un blog ce atinge în ultima perioadă 4.000 de utilizatori unici. O fi citind ăştia 5.000 de oameni blogul cu dispreţ, nici nu contează. Şi nici nu scriu pe placul cuiva. Amice pesedist, scriu ce vreau şi nu primesc ordin de la partid.

Legat de USR-PLUS? Că nu va mai fi votat la următoarele alegeri? Luaţi cu lămâie şi frecaţi cu şmirghel că poate vă trece.

Cică fac critică şi bag dej’tele în ochi fără să am soluţii. Păi nu am candidat la funcţia de primar sau europarlamentar să mă ocup de soluţii privind incompetenţa ciumei. Eu nu ofer soluţii pentru că nu-s plătit precum administratorul Chindruş şi nici cât pupincuriştii „plantaţi” la SSPM şi CSM Bacău. La partea cu imnul credeţi-mă că şi un copil de 2 ani ar scrie mai bine ca Javriliu. Iar te-am pomenit retardule. 🙂 Cumva nu-i reclamă gratuită asta? Să treci pe la caserie.

Ne-am înţeles cred. Eu doar scot ochi şi mă bucur că apar în feed-ul vostru chiar şi cu „dispreţ”. Nu ofer soluţii administrative ci doar prezint problemele ăstora care ne mint de 30 de ani. Până vă primiţi din nou tichetele de vacanţă, alea plătite de mediul privat de acolo de unde provin şi eu, reveniţi oricând pe urbanbacau.ro, chiar şi cu acelaşi „dispreţ”.