Pareri

Dragnea s-a dus, PSD-ul s-a prăbuşit şi nimic nu mai e ca în campanie. Decolmatarea e pe silent!

A căzut PSD-ul. Dragnea a ajuns acolo unde-i este locul şi unde trebuie să mai ajungă mulţi pesedişti, inclusiv de pe plan local. Viorica a uitat de vizita pe care a făcut-o acum o săptămână la Insula de Agrement de la Bacău şi a dat-o pe doliu de când şeful ăla mare e la răcoare. Pun pariu că a şi uitat de Insula din Bacău.

De Insulă a uitat şi Piţi şi Benea deopotrivă. Păi nu mai e campanie, băcăuanii n-au votat pentru o Românie care merită mai mult, PSD Bacău a ieşit pe locul 3 la alegeri pe plan urban şi după ce i-a pupat dosul acum îi cere demisia lui Dancilă. Nu că ar fi fost 63 de utilaje la decolmatare înainte de a se rupe între ei pesediştii dar astăzi erau doar două. Nu ştiu unde zac celelalte 61 de utilaje dar ştiu unde vor cei doi zevzeci. În Opoziţie. Dacă intră în Opoziţie ăştia ştiu că nu mai sunt nevoiţi să ţină cont de rămăşagurile puse miercurea trecută, de verificarea săptămânală cu drona de la Centură şi nici nu au obligaţia de a mai face treabă prin zonă. Nu că ar fi făcut.

La Insula de Agrement au cam dispărut utilajele şi nimic nu mai pare să fie ca-n campania electorală. Nu aţi bănuit că urmează hibernarea? Sigur că da. Urmează acum scuzele pentru nefinalizare sau întârziere şi nu mare ne-ar fi mirarea să de-a vina din nou pe hastagişti şi userişti. Ăia aduc aluviunile înapoi în albia Bistriţei.

E linişte peste tot. Ne întoarcem în viitor? Cu siguranţă, o luăm de la capăt. Aşteptăm „clipocirea” apei pe 1 septembrie.