Pareri

Directoarea DGASPC a „nechezat” prin Gioseni în ziua alegerilor. Abuzul dumneaei face parte din eşecul PSD-ului!

Că DGASPC-ul e „roşu” ştim cu toţii şi am mai menţionat acest lucru cu diferite ocazii. Înţeleg să ai o simpatie pentru ciuma roşie fie că nu te duce capul sau te încântă 50 de lei pentru a merge la un miting, fie că eşti într-o poziţie de conducere a unei instituţii de stat, dar dacă intervine fanatismul pesedist din funcţia de director al acestei instituţii, deja depăşeşte anormalul.

Daniela Ţîţaru, vestita directoare a DGASPC, cea care e ridicată în slăvi pentru orice #nimic de trustul pupincurist, singurul tipărit din judeţul Bacău, cea care se pare că face mai mult politică decât treabă din postura în care a fost investită de tovarăşul „De la Bruxelles”, a gafat maxim în ziua alegerilor pentru europarlamentare.

După cum bănuiţi, individa e oarecum şefa asistentelor maternale din judeţ şi asta se pare că i s-a urcat la cap. Când a organizat PSD-ul mitingurile, duduia „pesedistă” a îndemnat asistenţii maternali să participe pentru că nu-i aşa, PSD-ul le-a dat tot. Când e vorba de PSD, directoarea se fleşcăieşte cum numai un fanatic reuşeşte doar-doar o avea parte de promovare. N-a uitat nimeni ascensiunea directoarei de la Domniţa Maria care din motive ce ţin de „coincidenţă” a ajuns ditamai deputatul. Dar să explicăm ce a făcut doamna Ţîţaru. Duminică s-a dus glonţ în comuna Gioseni unde aflase că 3 asistenţi maternali făceau parte din comisiile secţiilor de votare din partea PNL. A început să ţipe la ele, să le certe şi să le întrebe de ce nu-s acasă pentru a avea grijă de copiii aflaţi în grija lor. A reuşit până la urmă să le trimită acasă pe cele 3 doamne gafând astfel precum tot PSD-ul ăsta ciumat. Apoi ne mirăm de ce au avut eşecul major la alegerile pentru europarlamentare.

Comunicat de presa PNL

Daniela Ţîţaru le-a ameninţat pe cele 3 doamne că dacă rămân în secţia de vot le va desface contractele de muncă. Abuzul este unul major şi cele 3 doamne ameninţate şi fugarite sunt hotărâte să o dea pe doamna Ţîţaru în judecată pentru abuz.

PSD-ul a încercat din răsputeri să-i împiedice pe cei din opoziţie în ceea ce înseamnă normalitate şi au recurs la orice mijloace pentru a reuşi.

Mă întreb dacă doamna Ţîţaru nu ar trebui demisă pentru abuzul de duminică şi dacă cineva se va autosesiza în acest sens. Doamna Ţîţaru, conform contractului de muncă pe care l-aţi semnat sunt sigur că nu aveaţi obligaţii politice şi mai ales nu aveaţi dreptul de a necheza prin secţiile de votare din Gioseni. Oricum aţi nechezat degeaba pentru că tocmai un astfel de comportament a transformat PSD-ul într-un Titanic scufundat la timp…

Revenim cu detalii.

Sursa foto: zdbc.ro

2 thoughts on “Directoarea DGASPC a „nechezat” prin Gioseni în ziua alegerilor. Abuzul dumneaei face parte din eşecul PSD-ului!

  1. Este periculoasă rău d-na asta.
    Am auzit cum amenința angajații cu postul dacă nu merg la mitinguri. În 2014, la prezidențiale, fiecare angajat trebuia să mai aducă minim cinci persoane la vot, din alte localități! Mai întâi le spunea că urmează o reducere a posturilor, iar la cateva saptamani venea cu șantajul.

  2. Fiecare pasare,pe limba ei piere. Rușine PSD Bacău !

Comments are closed.