Local

USR-PLUS a cucerit un oraş tradiţional „roşu”. Inevitabilul s-a produs!

În timp ce Piţi are proiecte în derulare şi se preface că rezolvă problemele uriaşe ale municipiului, în timp ce semafoarele inaugurate de administraţia incompetentă încă funcţionează, în timp ce alţii dau cu var copacii din parc, băieţii ăştia superbi de la USR Bacău au demonstrat că se poate face politică şi fără a fi „circar”. După un an de muncă pe brânci şi după ce băieţii ăştia au renunţat la timpul lor liber şi la familii, uite că azi e ziua în care se întâmplă să-şi primească răsplata.

Sunt numărul 1 în municipiul Bacău şi merită din plin asta. Responsabilităţile lor sunt acum uriaşe asemeni dorinţei băcăuanilor de a readuce Bacăul la normalitate şi de a scăpa de ciuma roşie. În 2020 se va produce şi ceea ce băcăuanii aşteaptă de vreo 2 ani, debarcarea pesediştilor din administraţia locală.

Un oraş tradiţional „roşu” a devenit unul civic, unul care s-a trezit la realitate!

Mesajul domnului Lucian Stanciu Viziteu în urma rezultatelor finale:

În judeţul Bacău, după centralizarea a peste 90% din voturi, PSD a obţinut 27,80% din voturi (69.180), PNL-27,11% (67.468) iar Alianța
USR+ a obţinut 19,76%

În municipiul Bacău Alianța USR+ a obţinut o victorie zdrobitoare la aceste alegeri, cu 30,33%, urmată de PNL -22,14% şi PSD -18,92%.

Felicitări tuturor colegilor mei care au realizat o muncă extraordinară.

Este un prim semnal ca băcăuanii vor o schimbare.

Este clar ce trebuie să facem în continuare pentru a înlătura toată rugina roșie din acest județ.

Împreună salvăm Bacăul!

Dacă ai aceleași ţeluri, principii și şi valori haide alături de noi la www.usr.ro/inscriere

Foto: Lucian Stanciu Viziteu