Pareri

Șmecherie ieftină pesedistă.

Șmecherie ieftină pesedistă. Primul a aruncat-o primarul Necula, gata, barca se scufundă, o ștergem, vrem în Opoziție, poate-poate vom avea timp să ne revenim! Imediat a plusat și Dragoș Benea, vizibil iritat de faptul că edilul i-a luat-o înainte. Îl și trage de urechi pe Necula amintindu-i că Primăria are multe probleme nerezolvate. Și Benea vrea, v-ați prins, tot în Opoziție!
Mari bărbați politici mai sunteți voi, mă! De ce nu duceți la bun sfârșit ceea ce ați început? Gata,vreți concediu? Până mai ieri tunați și fulgerați, acum, gata, mielușei?
Proștii de tot ar fi ăștia de la PNL sau USR să îi ajute să se ridice pe greșelile lor! Ar trebui lăsați la guvernare, uite, mai răbdăm un an, dar NU le oferiți șansa să se victimizeze peste vreun an și să spună că ei au lăsat o țară ca soarele de pe cer, iar alții au făcut-o praf!

Interesantă ziceam și cârcota dintre Necula și Benea. Dacă singura șansă a lui Necula e Pro România lui Ponta, Benea e obligat musai să meargă pe mâna PSD, partid pe listele căruia a candidat la Europarlamentare. A candidat, dar a ajuns la ”mâna” redistribuirii, că pe voturile primite direct nu vedea Bruxellesul decât ca turist. Nu-i bai, sunt sigur că se vor întâlni în noul partid social democrat condus de Ponta cât mai curând. Unul îl va fi trădat pe Benea, iar ăsta îl va avea ca șef pe Ponta pe care l-a trădat în favoarea lui Dragnea.

Cum le mai aranjează și viața asta! Spor la treabă băieți! Nu iertați nimic! Călcați pe cadavre în cel mai bun stil bolșevic, așa cum știți voi să faceți!