Pareri

Piti şi tovarăşul Benea înainte şi după era PSD! Aceiaşi tăntălăi incompetenţi!

Miercurea trecută a venit din nou Dăncilă la Bacău să verifice bunul mers al lucrărilor de la Insula de Agrement. Moment propice pentru tovarăşul Benea şi Piţi să-şi etaleze prostia în cadrul unei întâlniri ce era cu iz de campanie electorală.

„Guvernul PSD a deblocat fondurile pentru lucrările de la Insulă, cele lăsate în paragină de PNL”. Cum ar veni că, puţin pupat în dos. În dosul lui Dragnea care era pe cai mari şi care l-a montat pe tovarăş fix pe locul 8. Părea să fie o căsnicie perfectă în care Benea lătra la hashtagişti. „Voi faceţi circ şi noi facem treaba”.

Strângeri de mână între „socialişti”, zâmbete pline de ironie ce nu păreau scoase de unde trebuie, frunţi încreţite din cauza protestatarilor ce scandau lozinci împotriva PSD-ului pe faleza din apropiere şi gânduri învelite în „frica” de votul care urma în 4 zile.

„PSD-ul e singurul partid care trimite moldoveni în PE, PSD-ul e singurul partid care a adus creştere economică, PSD-ul e partidul care se ţine de cuvânt şi care trimite patrioţi în Europa” erau vorbele de duh ale lui Benea şi Piţi. În doar două zile totul s-a prăbuşit. Brusc, PSD-ul a făcut rău românilor, a dezamăgit şi a trimis la puşcărie un hoţ.

Nu ştiu ce a fost în mintea ăstora doi de au dat declaraţiile de azi ce vizau critica guvernului şi în care cer demisia lui Dăncilă. Băi idioţilor, şacalilor, acum 6 zile trosneau gătejile din albia Bistriţei sub zâmbetele şi speranţele voastre pentru un 35% opţiune de vot spre PSD. Şobolanii fug primii în cazul dezastrului, spunea ieri un amic de-al meu. Ăştia sunt fix şobolanii care îşi închipuie că dizidenţi fiind în momentele dezastrului din PSD, vor deveni iubiţi de băcăuani. Dacă PSD-ul a dezamăgit, aţi dezamăgit şi voi tembelilor. Adică nu-i greu să fii atât de tembel încât să ceri demisia unui guvern care n-a făcut nimic şi tu, ditamai incompetentul din administraţia locală vrei să continui?

Când ai fost prins la găini, tot vulpe te numeşti. Papă Laptele din fotoliul de primar plănuieşte de mult să îşi ia zborul spre Pro România, un fel de PSD 2 şi cu ordinari ce au părăsit corabia PSD-ului mamă când n-au mai avut os de ros. Să nu fie conştienţi ăştia doi viteji de azi că oriunde ar pleca tot un #nimic fac? Până acum urlau că PNL-ul i-a încurcat să facă ceva şi nu mai e mult până vor spune că nu i-a lăsat guvernarea PSD de la Centru să administreze Bacăul.

Acum voi faceţi circ şi noi facem treaba.