Comunicat de presa

Manevre la reteaua de apa din zona Gheraiesti!

Compania de Apa Bacau a anuntat ca in perioada 29 mai – 5 iunie 2019, se vor executa lucrari in zona de distributie a apei din Gheraiesti. Aceste manevre sunt necesare inaintea inceperii lucrarilor la Rezerva de Apa  a Bacaului :

In vederea pregatirii lucrarilor la Rezerva de Apa a Municipiului Bacau, in perioada 29.05.2019 – 05.06.2019 se vor executa manevre la reteaua de distributie a apei din cartierul Gheraiesti, in zona cuprinsa intre Podul cu Lanturi si Parcul Gheraiesti.” anunta Compania de Apa Bacau

Rezerva de Apa a Bacaului ar putea incepe in scurt timp, intrucat mai sunt necesare doar avize de la Consiliul Judetean.

Licitatia pentru Rezerva de Apa a Bacaului a fost castigata de asocierea de firme Branpis SRL – Mapamond SRL (subcontractori Marste SRL, Damiena SRL). Durata contractului este de 15 luni, din care 2 luni pentru elaborarea proiectului tehnic al rezervei si restul pentru executia propriu-zisa a lucrarii.

Ce inseamna acest proiect:
*Lungimea totala a conductei de aductiune/ distributie va fi de 8900 ml si va cuprinde 7 tronsoane de conducta
*Tronsoanele de conducta vor fi completate de un numar de 3 statii de pompare (Gheraiesti, Margineni 2, Vasile Parvan)
*14 camine de vana, golire si aerisire
*Gospodarie de apa constituita din: rezervor cu o capacitate de 25 mc, statie de clorinare, statie de pompare, instalatii electrice si hidraulice.