Pamflet

Aţi votat USR-PLUS? Benea face ciu-ciu autostradă! Piţi pune mocheta la loc!

N-ai votat PSD? Vezi că-i belea, ăsta care a plecat la Bruxelles, ăsta tovarăşu’, ăsta din partidul lui „mitralieră”, cică e supărat rău. Prima la mână, a dat comunicat Agramatei de la Guvern să-şi de-a demisia şi să recomande partidului să intre-n opoziţie. Un fel de… bagă gunoiul sub preş şefu’!

Şi cică după ce a auzit că „Mitralieră” vrea banii înapoi de la medici, ăia de 4 ori mai mulţi pe care-i câştigă de când cu PSD şi banii de la pensionari, ăia care au reprezentat fantastica mărire sub guvernarea ciumei, vrea şi ăsta să-i returneze băcăuanii ceva mărunţiş făcut de administraţia locală şi judeţeană. Aşa, să fie vreun metru de autostradă la profil de Centură şi vreo 20 de camioane de aluviuni din Bistriţa. Că altceva n-are cum să ceară că n-a făcut. A, probabil că rade parcarea la standard european făcută la Aeroportul Internaţional. Îşi ia şi gazonul. Piţi se pare că vrea înapoi mocheta şi va face cumva să vină tăvălug vreo 5 avarii în vara asta. Pentru că băcăuanii au votat cu hashtagiştii şi n-au înţeles că PSD „se ţine de cuvânt” până la Paştele Cailor.

Tovarăşul Benea a plecat spre Bruxelles dar să nu vă închipuiţi că va aduce autostrada în Moldova, nu paraziţilor care n-aţi votat PSD. Rămâneţi cu drumurile de balast pe un singur sens de mers. Noroaiele din care v-a scos Benea? Le aduce înapoi fir’aţi ai naibii de nerecunoscători. Cele 172 milioane de euro pentru Centură le bagă înapoi pe card şi… ciu-ciu pe autostrăzi în zonă. O să mergeţi prin gropile din Letea Veche. SSPM-ul a „rezolvat” vreo 3.000 de găuri pe străzile municipiului şi să ştiţi că Piţi a dat comandă ca mâine să înceapă scoaterea plombelor. Daţi prin gropi fir-aţi ai naibii de nerecunoscători. Doar 10.000 de voturi în Bacău pentru PSD?

Ăştia care aţi vizitat Iaşiul pe banii partidului, mâine în faţa sediului PSD cu banii returnaţi. Şi să plătiţi şi motorina consumată cu autocarele folosite în excursie. Apă plată moca dată-n timpul avariilor? Imediat adusă pe scările primăriei, fir’aţi ai naibii de oameni care nu aveţi demnitate.