Pamflet

Sute de autocare cu pesedişti se îndreaptă pe E85 la Bucureşti. Vor să-l scape pe Dragnea!

Câteva sute de autocare pline cu susţinători pesedişti se îndreaptă spre Bucureşti în mare viteză pentru a încerca să împiedice statul paralel să-l încarcereze pe Dragnea. Aceiaşi susţinători care au umplut autocarele la mitingurile se susţinere de la Iaşi şi Galaţi sunt extrem de furioşi şi vor face orice pentru a-l scăpa de Dragnea de puşcărie.

Nu-i aşa că pesedistul tăntălău care a citit rândurile de mai sus e în culmea fericirii? Nu-i aşa că tremuri de fericire în speranţa că e adevărat şi că penalul cu grade al României va scăpa de cei 3 ani şi jumătate de închisoare? Ei uite că e doar o glumă, una mai puţin proastă decât cele făcute de preşedintele Dragnea cu legile justiţiei şi cu ţărişoara noastră.

Ţineţi minte idioţii aplaudaci care strigau în mijlocul mitingurilor că vor merge şi-l vor scăpa pe Dragnea dacă va fi condamnat? Ei bine, au şi uitat. A vorbit gura fără ei.

Cei care au mers cu autocarele la mitingurile pesediste, tolomacii mituiţi cu 50 de lei, stau bine mersi la o bere la crâşma din sat şi se gândesc dacă mai apucă să viziteze Iaşiul pe banii partidului care „dă”. Dragnea îşi face bagajele şi e aşteptat la uşa penitenciarului în timp ce românii au scăpat de dictatura impusă de individ.