Pareri

Cică Dumnezeu a făcut România în 3 zile.

Cică Dumnezeu a făcut România în 3 zile. În prima zi a prăbuşit PSD-ul în scrutinul de la alegerile pentru europarlamentare. În a doua zi l-a băgat de Dragnea la închisoare pentru doar 3 ani şi jumătate. În a treia zi s-a odihnit.

Avem o nouă Românie în care putem respira mai curat şi speranţele spre normalitate sunt deja aproape de noi. Latrina 3 are câteva bocitoare în studio şi încearcă să convingă populimea că Dragnea e un înger condamnat pe nedrept şi că decizia nu e corectă. Sunt aceiaşi care au respectat întotdeauna deciziile Tribunalelor şi n-au comentat pentru Kovesi. Atunci urlau şi băteau în tobe cum că ar trebui să respectăm deciziile justiţiei.

Cică nişte derbedei de la #rezist îl huiduie în nişte momente nefavorabile penalului şi cică nu se cade aşa ceva. Nu cumva ar trebui să-l îmbărbăteze românii aceştia care s-au săturat de corupţia PSD-ului şi de jocurile murdare ale lui Dragnea? Nu cumva penalii din PSD se pişau pe Diaspora anul trecut? Nu cumva gazarea din 10 august a fost comandată de acelaşi dictator şef din PSD-ul care e deplâns de Latrină?

Nu-i „mustăciosul” ăsta cel care comanda slugilor jandarmeriei române să bage în dube pe toţi cei care-l criticau pe şeful PSD?

După ce PSD-ul a fost decapitat cu cele doar 23 de procente obţinute la alegeri, după ce Dragnea e deja condamnat decisiv la 3 ani şi jumătate de închisoare, urmează o zi de odihnă. Şi uite aşa a ieşit o Românie minunată în doar 3 zile.