Pareri

Un milion de români plecaţi în Diasporă în ultimii 3 ani şi probleme la secţiile de votare.

Pesediştii urlau în stânga şi-n dreapta că românii n-au mai plecat la muncă în străinătate din 2016 încoa’. Au rămas în România pentru că economia a duduit în continuu şi au deschis afaceri aici. Au devenit antreprenori de succes şi o duc bine. În Diasporă au rămas doar vreo câţiva hashtagişti care nu vor să muncească şi atât.

Medicii n-au mai plecat, muncitorii din construcţii n-au mai plecat, sudorii nici atât, şoferii au job în România şi câştigă cât în Germania, sparanghelul nu mai e cules de români pentru că aceştia au ales să culeagă roşii pe 1.000 de euro lunar aici la noi, măcelarii şi-au găsit un job în România şi n-au mai plecat în străinătate. Absolut fantastic să vezi cum se întorc românii din Diasporă şi nu mai vor să audă de străinătate atât timp cât PSD-ul a ridicat ştacheta nivelului de trai în ultimii 3 ani.

Şi totuşi văd azi sute de mii de români în Diasporă nemulţumiţi că nu e bine organizată secţia de votare, văd că oraşele europene ce „duduie” de români nu s-au golit de simpatizanţii pesedişti lăudaţi de Dragnea. Păi care e adevărul nenicule? S-au înfiinţat peste 400 de secţii de votare în Diasporă, mult mai mult decât în 2014 şi totuşi nu apucă să voteze toată lumea pentru că aceste cozi sunt de 10 ori mai mari decât în 2014.

Adevărul e că din 2016 au mai plecat definitiv încă un milion de români pentru că aici e tot mai greu şi degeaba au încercat ciumaţii să ne convingă de o altfel de realitate. Românii nu s-au întors acasă şi nici nu se vor întoarce sub guvernarea pesedistă. În Diasporă sunt tot mai mulţi români nemulţumiţi de guvernarea socialistă a partidului de guvernământ.