Piţi vorbeşte despre un Dragnea condamnat penal? “Juristul “aerian”, culegător de râme în Noua Zeelandă?

Cât de idiot să fii ca primar pesedist, să invoci un articol din legea care l-a condamnat pe Dragnea în prima instanţă? Adică bou să fii să i-o dai la “gioale” şefului asta mare de la partidul din care încă faci parte?

Piţi s-a buricat la Ghingheș când a aflat că e implicat în organizarea unui eveniment ce îndeamnă mersul la vot.

După ce grupul de inițiativă “Băcăuanii vor piste pentru biciclete” a anunțat, joi, organizarea primei ediții a evenimentului “Pedalez și votez”, imediat primăria din Bacău, condusă de Cosmin Necula a transmis o adresă prin care interzice desfășurarea acestui eveniment civic.“, scrie g4media.ro.

Argumentul administraţiei băcăuane aminteşte de condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea: “În România există persoane publice care au primit condamnări penale definitive în contextul nerespectării legislației electorale și a continuării propagandei electorale după data de încheiere a campaniei, prin lansarea de îndemnuri mobilizatoare la vot”. Deci nu faceţi ca Dragnea că înfundaţi puşcăria? Cam derutat individul care e paralel cu realitatea. Indemnul la vot e perfect legal “culegatorule de râme”.

Iniţiatorul acestui demers european este consilierul local independent, Cristian Ghingheș, cel care a fost menţionat de 4 ori în comunicatul de presă emis de administraţia incompetentului local. “Atât poate, atât face” e reacţia lui Cristian, cel care le reaminteşte băcăuanilor că sunt aşteptaţi la evenimentul de astăzi de la ora 17.00

Evenimentul, aici!