Pareri

Piţi vorbeşte despre un Dragnea condamnat penal? „Juristul „aerian”, culegător de râme în Noua Zeelandă?

Cât de idiot să fii ca primar pesedist, să invoci un articol din legea care l-a condamnat pe Dragnea în prima instanţă? Adică bou să fii să i-o dai la „gioale” şefului asta mare de la partidul din care încă faci parte?

Piţi s-a buricat la Ghingheș când a aflat că e implicat în organizarea unui eveniment ce îndeamnă mersul la vot.

După ce grupul de inițiativă “Băcăuanii vor piste pentru biciclete” a anunțat, joi, organizarea primei ediții a evenimentului “Pedalez și votez”, imediat primăria din Bacău, condusă de Cosmin Necula a transmis o adresă prin care interzice desfășurarea acestui eveniment civic.„, scrie g4media.ro.

Argumentul administraţiei băcăuane aminteşte de condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea: “În România există persoane publice care au primit condamnări penale definitive în contextul nerespectării legislației electorale și a continuării propagandei electorale după data de încheiere a campaniei, prin lansarea de îndemnuri mobilizatoare la vot”. Deci nu faceţi ca Dragnea că înfundaţi puşcăria? Cam derutat individul care e paralel cu realitatea. Indemnul la vot e perfect legal „culegatorule de râme”.

Iniţiatorul acestui demers european este consilierul local independent, Cristian Ghingheș, cel care a fost menţionat de 4 ori în comunicatul de presă emis de administraţia incompetentului local. „Atât poate, atât face” e reacţia lui Cristian, cel care le reaminteşte băcăuanilor că sunt aşteptaţi la evenimentul de astăzi de la ora 17.00

Evenimentul, aici!