Evenimente

Protest inedit. Băcăuanii ies cu încălțămintea rudelor plecate peste hotare în centrul orașului!

“România este pe locul doi, in lume, la persoane plecate din țară după Siria! Locul 2, în condițiile în care Siria este măcinată de Război! Asta ne arată căt de mult le pasă autorităților de noi! Hai să tragem un semnal de alarmă! Haideți să arătăm că ne pasă!”, scriu organizatorii pe facebook.

Protestul se desfășoară cu o zi înaintea alegerilor europarlamentare și se vrea a fi o copie a modelului adoptat de macedonenii din Skopje zilele trecute.

Asadar, sâmbătă în fața Prefecturii Bacău de la ora 17.00, băcăuanii sunt chemați să-și ia cu ei și perechile de încălțăminte ale rudelor care au fost nevoite să părăsească România din cauza neajunsurilor.

Evenimentul, aici.

4 thoughts on “Protest inedit. Băcăuanii ies cu încălțămintea rudelor plecate peste hotare în centrul orașului!

  1. Ușor de vorbit le este unora care nu a fost la revoluție nu s a pierdud bani de Dacie care era totuși bani destui munciti cu sudoare și făcuți cu sacrificiu bani devalorizați la CEC apoi păcăliți cu jocuri piramidele Caritas .Safi .Vitalie .Delfin .Fondu Mutual .Acțiuni la Întreprinderi.etc și apoi pierderea locurilor de muncă de la salariat calificat .etc.Se vede problema la cei ce au muncit cinstit o viață întreagă .Păcat de singele vărsat .Păcat de Tara și Popor.

  2. Diaspora înseamnã ROMÂNIA…..fiecare dintre noi am plecat din diferite motive.
    Asta nu inseamna cã nu suntem ROMÂNI.

  3. Respect!!
    Ma inclin in fata romanilor care sustin Diaspora!!si noi suntem cu voi!!va iubim fratilor!!?

  4. Nu au plecat doar datorita neajinsurilor, ci si datorita dorintelor de a avea alte sanse la ceva mai mult si mai mare decit sansele personale in Romania. Daca e sofer in Romania poate anumite lucruri, a fi sofer in SUA ofera mult mai mult. Decizia e usor de facut.

Comments are closed.