Comunicat de presa

Pedalez și votez – ediția I

Pentru că dreptul de vot este într-o democrație un drept civic fundamental, dar și pentru că mulți dintre voi ne-au solicitat un astfel de eveniment, vă invităm duminică, 26 mai, chiar în ziua alegerilor europarlamentare și a referendumului pentru justiție, la prima ediție Pedalez și votez!

Nu facem politică, nu vă prezentăm candidați, nu scandăm pentru un partid sau altul, ci pur și simplu facem o tură a orașului pedalând, strigăm în gura mare „ieșiți la vot” și apoi mergem la urne. De ce? Pentru că încurajăm tot ce înseamnă implicare civică, iar votul este baza acesteia în orice comunitate sănătoasă! #DEDATAASTAVOTEZ

Adunarea o dăm în Piața Tricolorului, kilometrul 0 al orașului, de unde plecăm pe traseul Tic-Tac – str. Stadionului – Insula de Agrement – Piața Centrală – Curtea de Apel – str. Mioriței – str. Energiei – str. Oituz – statuia lui Ștefan cel Mare – Piața Tricolorului.

Traseul pe Google Maps: http://bit.ly/traseupedalezvotez
Important: orice formă de campanie electorală este interzisă la acest eveniment!

Vom solicita Poliției Rutiere să ne pună la dispoziție un antemergător și astfel să ne deplasăm cu o viteză de 10-15 km/h, astfel încât coloana noastră să rămână cât mai compactă. Vă rugăm să aveți bicicletele echipate corespunzător pentru circulația pe timp de noapte și să respectați indicațiile organizatorilor și voluntarilor din coloană!

Vă așteptăm!