Pareri

Pe ultima turnantă! USR-PLUS favorită pe plan local! O spun şi peneliştii… Ieşi la vot!

Mai sunt 58 de ore până se deschid secţiile de votare pentru alegerile europarlamentare 2019. Nu mai e mult şi ne putem vărsa tot oful şi toată dezamăgirea în ceea ce înseamnă schimbarea regimului dictatorial impus de Dragnea. După ce Dragnea şi PSD-ul a bălăcărit înalţi demnitari europeni ca şi cum România ar fi fost vreo putere economică în cadrul UE şi unde pesediştii au vrut să facă un exerciţiu de impunere, după ce justiţia şi legile justiţiei au fost condamnate de aproape toate ţările ce compun UE, după ce Guvernul României a fost arătat cu degetul în toate materialele presei internaţionale, uite că e momentul în care aceştia vor trebui să-şi ia porţia.

Ai să spui că nu ai cu cine vota, că nu-i cunoşti pe cei noi care candidează şi că nu ştii ce intenţii are. Fraţilor, nu-i nevoie să vă căsătoriţi cu candidaţii la europarlamentare din partidele de opoziţie a ciumei roşii, nu trebuie să faceţi un contract prenupţial şi nu trebuie să-i treceţi prin patul vostru ca apoi să-i cunoaşteţi mai bine sau să aveţi vreo garanţie că ei vor schimba actuala Românie. Nici n-am înţeles asta cu garanţia atât timp cât ele au fost mereu doar puse e hârtie şi atât, fără ca apoi, vreodată în ultimii 30 de ani să şi fie reale. Probabil că vreţi ca ăştia să vă „îmbete” cu vorbe dulci, să vă vândă gogoşi cu ce vor face după ce sunt votaţi, probabil că nu sunteţi obişnuiţi ca ăştia să nu împartă muşcate, ulei, zahăr şi sacoşe cu însemnele partidului. Probabil că nu îţi e deajuns bătaia de joc a guvernelor pesediste schimbate ca pe şosete în ultimii 3 ani. Proabil că…

Unii spun că ăştia „noi” nu se pricep la politică şi la administraţie. Păi bine dragilor, ăştia „ciumaţi” s-au priceput atât de bine în ultimii 30 de ani încât suntem pe ultimul loc în Europa la orice categorie doriţi să aplicaţi. Nu sunt în stare să refacă monumentele istorice, nu sunt în stare să termine nici măcar #nimicul început în campaniile electorale anterioare, nu sunt în stare să gestioneze banul public fără să se împrumute anual cu sume exorbitante pentru asigurarea tichetelor de vacanţă a bugetarilor, pentru salariile mărite ale medicilor şi ne vorbesc în acelaşi timp de o creştere economică record în Uniunea Europeană. Inflaţia în primele 3 luni ale anului a depăşit cifra de 12% şi asta dă peste cap toate calculele financiare ale românului de rând care munceşte în privat fără vreun beneficiu din partea statului şi acelaşi stat îi ia 50% din venitul brut prin trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat. Pot scrie până în 2020 despre ciudăţeniilor ăstora care-s mari meşteri la mesaje populiste afişate pe banerele plătite din cei 80 milioane euro primiţi de la bugetul de stat.

În 2014 PSD-ul a făcut niţel pipi de Diasporă. În 2019 e momentul ca cei din Diasporă să facă acelaşi niţel pipi pe PSD pentru a înţelege sentimentul ăstora de au plecat din ţara lor tocmai pentru că nu se mai pot descurca aici. Mai sunt 58 de ore până românii vor ieşi la vot. Urban Bacău vă îndrumă să votaţi oamenii noi din alianţa USR-PLUS pentru că i-a cunoscut personal pe mulţi dintre cei care formează echipa de la Bacău şi pentru că a fost încântat să cunoască astfel de oameni.

„Nu va mai obosiţi să staţi în soare, oricum Bacăul votează URS-PLUS” a fost declaraţia zilei, una din partea tinerei care părea că a înţeles cu ce s-a pricopsit Bacăul după atâţia ani de pesedism local condus de tovarăşul Benea.

Mergi la vot şi doar aşa vom schimba sistemul ticălos al politicii făcute cu autocarele, cu apă plată, cu 50 de lei şi ameninţări către învăţământul local.