Pareri

Carmen Dan a confirmat „parola” mitingului PSD de la Târgovişte.

Carmen Dan, ministrul de Interne, a recunoscut faptul că la mitingul de la Târgovişte s-a intrat cu parolă! Clipul viral apărut pe net cu cetăţeanul care nu putea intra în oraş pentru a viziona un meci de fotbal pentru că nu ştia parola a făcut subiectul declaraţiei ministrului Carmen Dan care a spus că şi la mitingurile lui Iohanis se practică metoda. Eronat doamnă. E pentru prima oară când aflăm că cetăţean fiind al urbei, trebuie să ştii parola ciumei roşii pentru a ajunge acasă cu maşina.

Carmen Dan explică faptul că aşa s-a convenit. Adică aşa au vrut să-şi securizeze zona pesedistii pentru a nu intra vreun hashtagist în interiorul „gloatei” de „populi” adusă cu autocarele.

„Cred că s-ar fi putut găsi o formulă mai bună pentru accesul persoanelor autorizate să participe la acea adunare publică, eventual ecusoane, badge-uri sau altceva, însă parola a fost convenită de către organizator, care avea şi responsabilităţi în acest sens şi cei care asigurau măsurile de ordine publică, respectiv Poliţia şi Jandarmeria”, a afirmat Carmen Dan.

Aşadar, dacă doriţi să circulaţi liber prin oraşul în care locuiţi, încercaţi să ieşiţi la vot şi să votaţi altceva decât dictatura către care ne îndreptăm, cea pe care Dragnea o impune zi de zi celor care sunt împotriva sistemului.