Pareri

„Au furat rezerva de apă a Casei de Cultură!”. Habarnismul lui Piţi!

Ştiţi cu toţii cum arată pietonalul din faţa Casei de Cultură. Pe alocuri surpat, sărite bucăţile de granit şi betonat până la refuz. Asta e realizată în toamna lui 2013 şi în cadrul procesului au avut loc câteva intervenţii şi la fântâna arteziană veche uitată-n paragină de ani buni. Această intervenţie a fost făcută de Fast Technical Assistance.

„Meşterii” au dat de rezerva de apă a Casei de Cultură fără să le fi zis careva de existenţa acesteia. Au dorit să elimine acel bazin care oricum nu mai era în funcţiune dar cei de la ISU cică nu le-ar fi dat aviz pozitiv şi astfel au fost nevoiţi să ranforseze vechiul bazin pentru a putea susţine pietonalul de deasupra. Au făcut deasupra un alt bazin pentru funcţionarea actualei fântâni arteziene. Lucrările respective au costat administraţia „Hidrei” doar 39.000 lei în condiţiile în care SPM-ul încasează sume exorbitante pentru peticirile de mântuială.

Piţi a spus la un moment dat ca vechea rezervă de apă a Casei de Cultură a fost „furată” dând vina pe Hidră pentru asta şi acoperind incompetenţa „viitorului” viceprimar Huluţă. De fapt e habarnist şi trebuia să acopere nişte „necunoscute”. Hidra are păcatele sale dar n-a „furat” rezerva de apă” a Casei de Cultură „desfiinţată” de un alt tartor oportunist ce îşi doreşte postul de viceprimar.

Aşadar se pare că pietonalul din Piaţa Tricolorului e fix deasupra bazinului.