Pareri

Centura a ajuns la 20%. Un calcul simplu duce finalizarea ei chiar în decembrie 2019!

Tovarăşul Benea, cam tras la faţă după o campanie electorală în care s-a scremut să scoată din suflet cele mai tari „gogoşi”, „fostul ministru al transporturilor” care se ţine ca un căţel după cel ce vrea să meargă la Bruxelles, un Cuc căruia i se umflă guşa dacă-l deranjezi cu prea multe întrebări şi un Piţi în plus pe lângă toţi aceştia.

foto: zdbc.ro

Asta a fost prezenţa pe şantierul Centurii ieri când s-au menţionat din nou nişte cifre magice. Cea mai tare chestie e nivelul la care s-a ajuns cu lucrările şi anume 20%. În 60 de zile. Deci 10% pe lună e ritmul acestora şi am îndrăznit să fac un calcul al „prognozei finale”.

Au nevoie vasăzică de 10 luni de muncă în ritmul ăsta pentru a termina, luna martie fiind începutul. Aşadar se pare că în decembrie vor ajunge să finalizeze lucrarea şi asta chiar dacă va fi un an ploios după cum menţiona Benea. Câtă mobilizare şi cât avânt socialist în campania asta electorală. Păcat că mai e doar o săptămână de scremuturi şi totul devine „visul unui an electoral”.

Foto: zdbc.ro