Pareri

Aceleaşi turme de oi cărate în toate locaţiile mitingurilor pesediste. Sunt aceiaşi aplaudaci căraţi unde e nevoie!

Pesediştii nu-s aşa mulţi pe cât vor să pară mulţi. Ba sunt mulţi la Botoşani, ba sunt mulţi la Iaşi, ba la Galaţi. Asta e doar iluzia optică a românului care nu realizează cine şi de unde participă la aceste mitinguri.

Turmele de „oi” sunt cărate şi mutate oriunde vor ăştia un miting de susţinere şi de fapt „spectatorii” penalilor sunt aceiaşi. Doar firmele care transportă turmele pesediste se schimbă. Turmele de oi din Bacău, Vaslui, Botoşani şi Suceava au fost cărate la mitingul de la Iaşi. Apoi aceleaşi turme au fost cărate la Galaţi. Dacă fac un miting la Craiova, cară turmele de oi din judeţele vecine. La fel au cărat şi la Topoloveni, aceleaşi turme din aceleaşi judeţe.

Ăştia defilează prin toată ţara cu aceeaşi populime şi lumea îşi închipuie că ăştia-s mulţi peste tot pe unde merge Dragnea. Eronat. 90% sunt aceiaşi, căraţi unde e nevoie. Dacă mâine face un miting la Bucureşti, aduce aceleaşi turme moldoveneşti şi olteneşti care au experienţa mitingurilor recente. Dă un ordin şi Răuţă din Sascut aşa cum a cărat nişte vai de mama lor şi la Iaşi şi la Galaţi. Ei, ciumaţii, au aceeaşi „spumă” a laptelui încât spui că toate oalele dau în foc.

E o mare diferenţă de exemplu la evenimentul „Toţi pentru Europa” unde au venit oameni care n-au fost chemaţi de partid şi care n-au „migrat” din oraş în oraş la genul ăsta de evenimente.

Sunt din ce în ce mai puţini şi se tem al naibii de tare. Defilează cu tot mai puţini oameni, aceiaşi în locaţii diferite. Mai sunt 7 zile şi putem să le arătăm cât sunt ei de mici.