Pareri

Momentul ăla când te afunzi prea tare-n „prafuri” albe…

Ne vorbea Dragnea despre nişte băieţi hashtagişti, rezist şi protestatari de meserie că umblă cu punguţa de droguri după ei oriunde scandează „muie PSD”. În primul rând că muia respectiva nu-i legată în nici un fel de droguri ci mai degrabă de nişte plăcute suedeze şi de ciuma pesedistă care ne-a adus ţara în ultimul hal. În al doilea rând, spre deosebire de populimea cărată cu 50 de lei la mitingurile pesediste de la care avem mii de fotografii şi sute de clipuri video, cu băieţii ce învârt pungile menţionate n-a apărut niciuna.

Mai degrabă cred că însăşi penalul Dragnea a tras pe nas prea mult când a afirmat aceste lucruri. Tot pe nas a tras şi când a dictat pupincuriştilor ce administrează pagina de facebook PSD să scrie aşa baliverne. Să ne minunăm împreună şi să încercăm să ne gândim că ne e atât de bine încât nici n-ar trebui să mai muncim de mâine.

„România continuă să se dezvolte bine în guvernarea PSD. Conform INS, creșterea economică înregistrată pe primul trimestru din acest an este de 5%, în consens cu prognoza Guvernului.
Este o creștere de 4 ori mai mare decât media Uniunii Europene.
Realitatea confirmă din nou că programul PSD funcționează bine.
PSD solicită președintelui Iohannis, opoziției, organismelor financiare internaționale și analiștilor din sistemul bancar românesc să își ceară scuze pentru prognozele greșite, care au indus nejustificat o stare rezervată față de economia românească.
Realitatea a demonstrat de mai multe ori că atunci când Iohannis spune că economia merge rău, trebuie să ne așteptăm că va merge bine! Asta spune tot despre cât înțelege Iohannis din economie.” – Liviu Dragnea