Pareri

Piţi gafează din nou! „Nişte fanatici patologici şi proşti, exagerează”. 120 de minute de plictiseală în emisiunea de la Radio Easy.

Începând cu ora 19.00 băcăuanii au avut motiv de bucurie. Ce bucurie? Una „colorată” de prezenţa lui Piţi la Radio Easy într-o emisiune în care bla-bla-bla-ul a fost subiectul principal al piesei de teatru în care actorul principal a fost însăşi incompetentul urbei.

Gafa maximă, pentru că mă aşteptam la o gafă de gen, a fost cea în care ăsta, tembeliunea întruchipată, a afirmat că există doi fanatici patologici şi proşti care exagerează cu critică la adresa celui mai prost primar din ultimii 30 de ani. Aşa ceva? În loc să te ambiţioneze critica unor oameni ce îţi urmăresc activitatea pe tine te flambează toţi cei care îţi aduc critici. Mai aveai un pic şi ai fi acuzat „fanaticii” că folosesc porţia de droguri obişnuită înainte de a începe să-l terfelească pe incompetent. Probabil n-a vrut să se inspire de la Dracnea.

Băcăuanii care te critică, dacă n-ai un gram de minte sunt doar proşti şi fanatici? Ceilalţi sunt cumva „pupincurişti”? Sau „slugoi”? Ei, uite că nu toţi îţi pupă dosul. Probabil că ar trebui să te mulţumeşti cu limba lui Javriliu şi Mert.

Pe de altă parte, ceea ce nu ştiau cei care urmăreau live-ul radioului e faptul că acele comentarii în care Piţi era înjurat, erau şterse automat pentru că acest radio nu doreşte să fie părtinitor şi doreşte să îşi facă treaba într-un mod mai puţin „fanatic”. Să fii nevoit să ştergi vreo 250 de mesaje care îl trimiteau pe Piţi la origini dovedeşte încă o dată faptul că ăsta mai trebuie răbdat doar un an.

Unul din cele cateva sute de mesaje critice la adresa lui Piti.

„Cosmin Necula are asigurate încă 2 mandate cel puţin” a fost mesajul cel mai comic şi care mi-a putut descreţi fruntea. Ăsta nu mai poate merge cu fruntea sus pe străzile oraşului darămite să mai ţină cald fotoliul de primar. Apoi am înţeles ca doamna e din învăţământ. Era clară „iubirea” declarată.

Emisiunea distinsului coleg Bălan Gabriel a fost „umbrită” de un discurs lung, plictisitor şi repetativ în care ascultătorii nu au putut înţelege nimic. În emisiune Piţi a explicat doar vina celorlalţi pentru Insulă, Spital, Stadion şi alte lucruri eşuate.

Piţi a vorbit despre nişte tineri „imaginari” care au reuşit să devină mari antreprenori într-un Bacău uzat, griu şi decăzut. Nu văd tinerii băcăuani care au reuşit în Bacău oricât de mult îl colind zilnic. Nu văd decât tineri care pleacă în alte ţări pentru că aici nu au vreo şansă.

A vorbit două ore despre zeci de proiecte, milioane de lei şi treabă făcută ca la carte uitând că au trecut 3 ani în care tot despre proiecte ne-a vorbit zilnic şi nici o realizare palpabilă. Aş vrea să fie informat Piţi că doar fanaticii l-au urmărit, ăia care vor merge la vot în 26 mai şi nicidecum de cei 10.000 de simpatizanţi „imaginari” care au mers la Iaşi să-l pupe-n fund pe Dragnea. Ăştia te vor critica în continuare şi nu se vor opri decât în ziua când vei pleca din Primărie pe uşa din spate!

Ne-a explicat că nu asfaltează Prelungirea Bradului acum pentru că dacă o face acum în grabă va trebui să suporte înjurăturile băcăuanilor când vor fi nevoiţi să o spargă pentru a schimba ţevi. Nu ştie oare că strada I.Luca a fost asfaltată şi apoi spartă? Calea Bârladului nu cumva e spartă acum pe toată suprafaţa? Aceleaşi gogoşi pesediste şi 120 de minute plictisitoare în care cei mici au adormit mai uşor. Invitatul perfect pentru o emisiune de seară dedicată mămicilor cu copii ce n-adorm uşor.