National

Dăncilă la Mureş. Protestatarii au întâmpinat-o cum se cuvine. Jegdrameria ca de obicei: SCLAVI!

Astăzi şi-a anunţat vizita la Tg. Mureş scumpa agramato-cocoşată a României cea care momentan ocupă funcţia de prim ministru al Guvernului. Pe la ora 15.00 trebuia să ajungă la Spitalul Judeţean unde urma să aibă loc o vizită de lucru cu prilejul campaniei electorale.

Cu o oră înainte de ora stabilită s-au adunat în faţa spitalului circa 150 de persoane care au adus coroane, lumânări şi pancarte conţinând mesaje critice la adresa PSD, a Guvernului şi a Vioricăi Dăncilă. Oamenii s-au adunat la chemarea unui tânăr de 17 ani, Alin, un tânăr extraordinar, un tânăr inteligent şi care a vorbit pe clipul live făcut de Generaţia Feisbuc-Diaspora Românească.

L-am ascultat şi chiar am început să cred că avem o şansă începând cu data de 26 mai.

Cei aproximativ 150 de mureşeni au fost intimidaţi şi ameninţaţi că dacă nu părăsesc locaţia vor fi amendaţi şi evacuaţi în forţă de pe treptele spitalului. Nimeni prezent nu s-a lăsat intimidat şi participanţii s-au aşezat pe jos în dorinţa lor de a rezista agresiunii jandarmilor prezenţi. Să menţionăm faptul că un ciumpalac jegos plătit din banii noştri şi care era îmbrăcat în haina statului, tot de noi plătită, a insistat să nu se mai filmeze la protest pentru că se aude vocea lui şi nu e legal. Jegul s-a prezentat ca fiind colonel în Jegdragmerie şi nu a dovedit decât faptul că e o simplă slugă habarnistă în ale legilor în vigoare.

Lumea a protestat paşnic fără să scandeze nimic şi doar purtând în mâini pancarte. În jurul orei 16.30 a apărut agramata cocoşată şi a intrat prin spatele cordonului de „sclavi” în haina statului în interiorul spitalului. Prin uşa din spate mai poate intra membrii guvernului pesedist oriunde ar merge în România şi asta se dovedeşte zi de zi prin aceste proteste ce apar zilnic la apariţia ciumei roşii în spaţiul public.

De observat scările din faţa spitalului care sunt sub orice critică. Probabil ca Veo n-a purtat tocuri.

Mureşenii au dovedit că se poate şi jegdrameria că sunt doar nişte simple paiaţe pesediste. Bravo Mureş!