Pareri

Liceul Elias din Sascut face selectii pentru mitingurile PSD?

Prin Sascut trăiesc oameni minunaţi, oameni harnici şi primitori. Ăştia au copii ce merg la şcoală prin Bacău şi fac tot posibilul să ajungă „oameni mari” şi la casa lor. Unii părinţi pot să le ofere mai mult şi alţii mai puţin însă toţi părinţii le vor binele copiilor.

Şi doamnele profesoare ce sunt plătite pentru a le oferi educaţie le vor binele copiilor din Sascut. Viitorul ţine în mare parte de calitatea şi cantitatea informaţiilor predate la catedră de aceste doamne profesoare.

Video by Recorder

Una dintre doamnele profesoare responsabile cu educaţia elevilor din Sascut cică îi duce şi în excursii. Excursii ce au scop recreerea şi acumularea de cunoştinţe în mintea acestor copii ce vor trebui să muncească pentru pensia celor care azi muncesc să le ofere toate condiţiile. A fost însă o ultimă excursie mai specială. Imaginile le puteţi urmări în clipul de mai jos.

Un elev din Sascut mi-a povestit despre excursia a 20 de elevi de la Liceul Elias din Sascut. Elevi selectaţi şi îndrumaţi de către doamna profesoară Petronela Laslău în microbuzul şcolar se pare. Asta ne-a povestit elevul care se aştepta la o altfel de excursie. Acolo au fost abordaţi de reporteri şi se pare că a ieşit puţin scandal. Ioan Răută putea trimite la Iaşi pe orice om din comună însă a greşit în privinţa copiilor. S-a dorit un număr cât mai mare a participanţilor şi nu s-a ţinut cont de faptul că aceşti elevi nu ştiu, nu înţeleg şi nu fac politică. Ei aveau ore în acea zi de joi dar se pare că de la profilul profesional al liceului se poate chiuli pentru a le face pe plac mai marilor din partid.

Se pare că au fost selectaţi nişte elevi ce provin din familii mai sărace după cum ne povesteşte elevul. Probabil că doamna profesoară le-a explicat că pot reuşi în viaţă în baza opţiunilor politice mai mult decât în baza cunoştinţelor acumulate pe parcursul orelor din şcoală.

Consider că iniţiativa trebuie lăudată şi poate că pe viitor o să mai avem parte de astfel de lucruri. Consilierul PSD, Paris Alin care e si directorul Liceului Tehnologic, ar avea oare ceva opinii?

Se pare ca cineva deja a facut sesizari la ISJ Bacau si la Ministerul Educatiei. Si se pare ca doamna profesoara a declarat ca a facut asta la presiunea directorului Liceului Elias. Bravo!