Evenimente

Nicolae Ștefănuță vine să-i întâlnească pe băcăuani. Fără a fi flancat de jandarmi. În Piaţa Tricolorului.

Fix aşa am gândit să-mi cunosc europarlamentarul care îmi cere votul pentru Bruxelles. În stradă, în mijlocul cetăţenilor şi neflancat de 100 de jandarmi şi SPP-işti. Adică să aibe curajul să le vorbească cetăţenilor exact acolo unde ei se simt cel mai comod. Că dacă-i cari cu autocarele sau îi bagi într-o sală în care „securitatea” îşi face treaba şi n-ai cum să-i adresezi orice fel de întrebare, e fix #nimic.

Mă refer aici la anunţul pe care l-am găsit astăzi pe facebook, ăsta în care se anunţă faptul că Nicolae Ștefănuță vine în Bacău, în Piaţa Tricolorului, joi 16 mai de la ora 10. Şi cică va sta de vorbă cu băcăuanii până pe la 17.00. Lucru mare să poţi coborâ la nivelul străzii pentru a le vorbi oamenilor şi pentru a le asculta păsurile. Nu s-au pus la dispoziţie autocare pentru doritorii din crâşmele rurale şi cei care doresc să-l întâlnească vor trebui să vină pe banii lor.

Evenimentul creat e aici. Aşadar vă puteţi spune of-ul şi îl puteţi lua la întrebări fără să fiţi flancat de jandarmerie.

Joi, 16 Mai, de la 10:00 și de la 17:00, în Piața Tricolorului, Nicu Stefanuta, candidatul Alianța 2020 USR PLUS pentru Parlamentul European vă stă la dispoziție pentru orice întrebare.

Diplomat european, Nicu Ștefănuță este primul român care reprezintă Parlamentul European la Washington. A lucrat la Parlamentul European din 2007 ca expert în comisiile de Agricultură și de Buget. A studiat economie, politici publice și diplomație la Washington, Viena și Timișoara. Vorbește cinci limbi străine.

Candidează ca europarlamentar pentru a transpune în realitate speranțele românilor: o prosperitate comparabilă cu cea din Europa, stabilitate și siguranță, un sentiment de demnitate și mândrie europeană.

În calitate de europarlamentar, prioritățile sale sunt: afirmarea drepturilor europene ale cetățenilor români; protejarea banilor de care pot beneficia românii în condițiile unor replieri ale statelor net plătitoare; securitatea, ca precondiție a prosperității, care include și conceptul de securitate climatică.

Intră pe www.usrplus.ro și află obiectivele noastre pentru România. Pe 26 mai votează Alianța 2020 USR PLUS, poziția 2 pe buletinul de vot!

USR Bacau