În Cleja se face şi voluntariat. Nu ştiu dacă „simpatizanţii” care au fost la Iaşi au participat.

Când credeai că zona rurală e doar mituită cu 50 de lei sau un kil’ de ulei pentru a pune ştampila pe hoţi uite că cineva îţi dovedeşte contrariul. Sunt oameni în zona rurală ce nu-şi ocupă timpul cu mersul la mitingurile pesediste căraţi cu autocarele plătite din banii tuturor. Sunt o generaţie care dă speranţe că se poate. Una care nu s-a cultivat cu Salam şi Guţă şi care n-a aşteptat ajutorul social în momentul când l-au năpădit durerile de şale invitat fiind la muncă.

În comuna Cleja a existat ieri o acţiune de curăţenie a zonelor în care gunoiul aruncat de cei nesimţiţi afişau imaginea unei comune urâte şi cu oameni cărora curăţenia nu le prea place. Şi n-au fost plătiţi să fie „simpatizanţii” curăţeniei că asta n-are culoarea roşie. A fost voluntariat curat şi dorinţa de a face ceva util pentru comunitate. E drept că degeaba fac oamenii ăştia curăţenie dacă ceilalţi obişnuiesc să arunce gunoiul în acelaşi loc începând de mâine. Voluntarii au strâns cam o tonă de gunoaie în acţiunea care nu-i nici prima şi nici ultima de acest gen.

După atâta „otravă” existentă în clipurile de la mitingurile pesediste de la Iaşi şi Galaţi, fotografiile de mai jos m-au făcut să cred că avem speranţă.

Foto: Adrian Marcus Serban

Respectul meu dragi clejeni. Pe 26 ieşim la vot!

1 thought on “În Cleja se face şi voluntariat. Nu ştiu dacă „simpatizanţii” care au fost la Iaşi au participat.

  1. Copii trimisi de primar la miting(membri unui ansamblu folcloric),au fost trimişi sub pretextul prezentării unui moment artistic,in schimb pe drum au fost informați că vor participa la un miting PSD!!!

Comments are closed.