Pareri

Luni încep lucrările de asfaltare în sensurile giratorii din Şerbăneşti

Din toamnă se tot învârt sesepiştii prin sensurile giratorii din Şerbăneşti şi de vreo lună vedem slabă mişcare. Ne tot aşteptăm să se inaugureze cu fast această măreaţă realizare pesedistă locală (singura dealtfel acceptabilă) dar haosul e singura certitudine în această zonă. Săptămâna trecută au decopertat toată zona şi circulaţia a fost şi mai mult îngreunată.

A apărut însă minunea anunţului făcut de SSPM, vrednicul Zaharia e şi el în campanie electorală şi trebuie să mişte două lopeţi în plus. Că altfel cam taie frunză la maidanezii împânziţi prin oraş.

Minunăţia de comunicat SSPM sună cam aşa:

„Luni seara începem lucrările de asfaltare în intersecţia Bdul. Unirii – Calea Romanului, din cartierul Şerbăneşti. Pentru a evita blocajele în zona intersecţiilor, lucrările se vor desfăşura începând cu ora 19.00 şi vor continua şi în zilele următoare, de la aceeaşi oră, în funcţie de condiţiile meteo.

În această etapă va fi turnat stratul de uzură, din mixturi asfaltice executate la cald. Prima arteră asfaltată va fi cea de acces în oraş dinspre Calea Romanului, pentru că traficul pe cele două benzi să fie reluat în condiţii normale, în cel mai scurt timp.”