National

„Electrocutata” Antenei 3, Carmen Avram, are halucinaţii privind salariul minim!

Când n-ai argumentele necesare pentru convingerea populimii, o dai prin bălării cu mintea ta de şmecher al politicii ciumate. Începi să le explici ăstora chemaţi prin pieţele Moldovei, ăştia luaţi cu băutura-n cap din crâşmele satelor moldoveneşti, că dacă nu votează ciuma roşie ăilalţi le iau frigiderele, casele şi mai grav le desfiinţează salariile minime.

Dacă e să calculăm faptul că 90% din cei aduşi în pieţele astea nu ştiu ce-i aia muncă şi mai cu seamă un salariu minim pe economie, rezultatul nu poate fi decât zero. Pe de o parte că aberaţia asta nici nu-i posibilă vreodată şi pe de altă parte că ăştia simpatizanţi nu dau doi lei pe salariile minime ci doar pe ajutoarele sociale şi alocaţiile copiilor făcuţi la normă. Dacă era să le povestească faptul că Orban şi Barna ajutat de Cioloş le vor desfiinţa ajutoarele sociale şi alocaţiile copiilor se putea să aibş un impact scontat.

Deşi urlă în gura mare la mitingurile prăpădite şi de la care ies pe uşa din dos că ei fac campanie folosind „realizările” guvernului condus de agramatş, scot pe gură doar atacuri la adresa celorlalte partide şi inventează programele politice ale contracandidaţilor.

Nici dacă-i fată 10 pui mintea ăstuia de la PNL, nu poate desfiinţa salariul minim pe economie aşa cum urla Carmen Avram la Galaţi. „Electrocutata” de la Antena 3 trage pe nas nişte substanţe ciudate şi ar trebui supusă unui control antidoping.

Disperarea e clară !