Un strigăt de ajutor. Melinda, eleva rănită în accidentul de lângă Cluj.

În urma accidentului de lângă Cluj, cel în care a fost implicat un microbuz cu elevi băcăuani, o elevă de clasa a IX-a are nevoie urgentă de ajutor. Cred că putem ajuta fiecare şi putem face acest lucru pe 17 mai. Apelul e făcut de Andreea şi am ţinut să-l promovez şi aici. Ea ne explică detaliile necesare.

Vine un moment în viață când,oricât ne-am dori și am încerca, forțele proprii nu sunt suficiente pentru a ne duce misiunea ce ne-a fost dată la bun sfârșit ,iar atunci apelăm la cei apropiați sau mai puțin apropiați,apelăm la bunătate,la aplecare, la solidaritate,adică apelăm la omenie. 

Melinda este în clasa a IX-a și este una dintre olimpicele României la biologie. Ea este unul dintre elevii grav răniți în urma accidentului rutier petrecut în județul Cluj, în urmă cu câteva săptămâni. 

Melinda are nevoie de ajutor,chiar ACUM. A suferit multiple traumatisme grave.
Recuperarea ei implică timp și extrem de mult ajutor financiar. Are nevoie de un transfer la o clinică de specialitate din străinătate. Are nevoie de noi,de oameni care vrem să contribuim ca ea să fie bine. 

Instrumentiștii filarmonicii “Mihai Jora” Bacău înoată la Swimathon pentru Meli,vineri,17 mai,de la ora 17. La acest eveniment se vor strânge bani pentru recuperarea Melindei. Așa că,te rog,vino și tu! Iar dacă nu poți, donează in contul mamei deschis la Raiffeisen RO34RZBR0000060018796732-t
itular cont
Nistor Margareta. Sau măcar distribuie postarea.
Melinda are nevoie de recuparare pe termen lung. 

Luptă,Melinda,iar Dumnezeu sa te ajute să depășești victorioasă toate barierele și să faci ce-ți place!